Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ανακόλουθη η ανακοίνωση»

Ο Σάκης Ελευθεριάδης τοποθετήθηκε στην ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια.

Ο δικηγόρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Σάκης Ελευθεριάδης απάντησε στον Αλέξη Κούγια (εκπρόσωπος των Κυριάκου, Πουρτουλίδη, Κοντοδήμου), ο οποίος είχε υποστηρίξει ότι ο πρώτος δεν ήταν συνεπής στο ραντεβού που είχαν δώσει για να επισκεφτούν τον αθλητικό Εισαγγελέα, αλλά επέλεξε να πάει μαζί με τον Ανδρέα Πάτση. Συγκεκριμένα, ο Ελευθεριάδης είπε στην εκπομπή «Ώρα για μπλε»:

«Κατ' αρχήν να διευκρινίσω, ότι οποιοσδήποτε θέλει, μπορεί να επιλέξει ελεύθερα την υπεράσπισή του. Ωστόσο, οφείλω να πω ότι διάβασα με μεγάλη έκπληξη την ανακοίνωση του κ. Κούγια. Σαφώς και στηρίζουμε την προσπάθειά του, γιατί θεωρούμε και εμείς ότι η κατηγορία είναι αίολη. Ωστόσο, στη συνάντηση που είχαμε την Τετάρτη το βράδυ, τον ενημέρωσα για το προγραμματισμένο ραντεβού με τον κ. Πάτση, το οποίο είχε καθοριστεί για σήμερα (8/11) στις 12.30 το μεσημέρι.

Εγώ ξεκίνησα με το αυτοκίνητό μου από την Κατερίνη και ήμουν εκεί στην ώρα μου. Όχι όμως και η συνεργάτιδα του κ. Κούγια η οποία παρεμπιπτόντως μένει εκεί. Η ανακοίνωση είναι ανακόλουθη και αυτό θα αποδειχθεί το αργότερα μέχρι την Δευτέρα. Και δεν μπορώ να καταλάβω τι άλλο έπρεπε να κάνω για να μην γίνουμε αποδέκτες αυτής; Εγώ ξέρω ότι όποιος δεν έρχεται σε προκαθορισμένο ραντεβού, δεν έρχεται, γιατί δεν θέλει να έρθει. Ο Ηρακλής δεν επιλέγει πλευρές. Είναι αυτόνομος. Αν δεν πηγαίναμε εμείς στο ραντεβού όλοι θα έλεγαν ότι ο σύλλογος φοβάται. Δεν μπορώ να ξέρω όμως τι σκέφτεται ο κ. Κούγιας.

Τον αναζήτησα και σήμερα, όμως απάντηση δεν πήρα. Και αυτό είναι κάτι που μου προκαλεί έκπληξη. Γιατί δεν ήρθαν δεν το ξέρω όπως δεν ξέρω και το γιατί πρέπει να απολογηθώ εγώ γι' αυτό» τόνισε χαρακτηριστικά ο νομικός εκπρόσωπος του Ηρακλή και σχετικά με την παραλαβή των στοιχείων της δικογραφίας πρόσθεσε: «Δεν γινόταν να μας δοθούν σ' αυτό το στάδιο. Από εβδομάδα θα καταθέσουν οι βασικοί μάρτυρες και μετέπειτα θα έρθουν στην κατοχή μας. Πιστεύω ότι σιγά – σιγά όλοι θα καταλάβουν το τι ακριβώς έχει συμβεί».

Last modified onΠαρασκευή, 08 Νοέμβριος 2013 20:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep