Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αν μιλήσω θα γίνει... πόλεμος»

Ξέσπασμα Σαράφογλου για Ηρακλή. Ο Τσαλίκης λέει ότι ο 20χρονος επιθετικός μένει.

Ο Χάρης Σαράφογλου άκουσε ότι αποχωρεί από τον Ηρακλή και ξέσπασε μέσω φέισμπουκ. Έγραψε μεταξύ άλλων στον προσωπικό του λογαριασμό: «Αν αρχίσω να μιλάω για το τι γίνεται εκεί μέσα, όχι μπάχαλο, πόλεμος θα γίνει…».

Ο γενικός αρχηγός Κώστας Τσαλίκης, βέβαια, βγήκε μπροστά και με τοποθέτησή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero ανέφερε για το θέμα: «Η φασαρία σήμερα έγινε χωρίς λόγο και αιτία. Αν μου έχουν μεταφέρει σωστά έχει γίνει ένας ντόρος με τον Σαράφογλου. Δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Σαράφογλου από την ομάδα. Και δεν ξέρω πως προκύπτουν όλα αυτά. Το κακό είναι ότι ο ποδοσφαιριστής μίλησε και σχολίασε χωρίς να γνωρίζει την κατάσταση. Ο Σαράφογλου πήρε εντολή να κάνει προπόνηση σήμερα με την Κ20. Η εντολή του κ. Ογιος είναι να δουλεύει με συγκεκριμένα άτομα. Γι' αυτό σήμερα, έπρεπε να προπονείται με την Κ20. Αυτό μπορεί να γίνει με άλλους παίκτες τις επόμενες ημέρες. Θα έπρεπε να είναι στην προπόνηση της Κ20 η οποία έχει ήδη ξεκινήσει. Όμως δεν είναι εδώ. Εγώ τον περιμένω. Παρόλα αυτά είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Δεν έχει δημιουργήσει κανένα θέμα. Δεν έπρεπε να πάρει τέτοια διάσταση ένα τέτοιο θέμα».

Για το ποιοι παίκτες αποχωρούν από τον Ηρακλή: «Εχω μιλήσει ήδη με ποιους δεν υπολογίζονται και θα πρέπει να αποχωρήσουν. Ο Βοσνιάδης, ο Θόρια και ο Βουτσιάς ενημερώθηκαν ότι δεν υπολογίζονται. Πρέπει να βρουν ομάδες. Η απόφαση είναι καθαρά του Ογιος. Αυτός αποφασίζει. Αυτός είναι το αφεντικό. Εχει τρομερά πολύ πιεσμένη χρονική πίεση. Το ρόστερ μας είναι 31 άτομα. Είναι αρκετά μεγάλο. Ζήτησε να δουλέψει με πολύ λιγότερους παίκτες».

Για τους λόγους που αποχωρούν οι παίκτες αυτοί: «Σε καμία των περιπτώσεων αυτά τα παιδιά δεν πληρώνουν κανένα μάρμαρο. Προχωράμε σε γρήγορες κινήσεις για την μείωση του ρόστερ. Είναι εντολή του και την εισακούσαμε».

Για τα όσα είπε στον Βόλο περί αποχώρησης 3-4 παικτών: «Ό,τι είπα στον Βόλο ισχύει. Αυτό που λέω το τηρώ. Θα γίνει όταν πρέπει το ξεκαθάρισμα. Θα πληρώσουν αυτοί που δεν προσφέρουν το μάρμαρο. Αυτοί που δεν μας πρόσφεραν γι αυτά που πληρώθηκαν. Τον Δεκέμβρη όλοι αυτοί που δεν προσφέρουν θα αποχωρήσουν από τον Ηρακλή».

Για την πρόσληψη του Ογιος: «Εγιναν επαφές με καταξιωμένους προπονητές. Δεν μας κάλυπταν τα άλλα ονόματα που ήταν εκτός δικής μας λίστας. Προτιμήσαμε τον Ογιος. Το ότι είναι ξένος είναι ρίσκο το ξέρω, όμως γνωρίζει από την ελληνική πραγματικότητα».

Για τον Στράτο Χιντζίδη: «Δεν υπάρχει τίποτα άλλο για κανένα πρόσωπο. Μόνο οι τρεις αποχωρούν. Ολοι οι άλλοι ανήκουν στο ρόστερ. Όπως και ο Σαράφογλου. Το μόνο εύκολο είναι να ρίξεις ευθύνες. Εγώ δεν λειτουργώ έτσι. Η ομάδα έχει το καλύτερο ρόστερ της κατηγορίας με διαφορά. Η ομάδα για μένα δεν έχει ταυτότητα. Εχει ελαφρυντικά αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Δεν ξέρει τι ζητάει και τι πάει να κάνει στο γήπεδο. Εχουμε πρόβλημα ομαδικότητας και όχι προσωπικοτήτων».

Για Γιάρολιμ, Ζάχορα: «Ολοι πρέπει να παίζουν. Όποιος προσφέρει θα παίζει. Όποιος δεν προσφέρει θα μείνει εκτός. Ο Ζάχορα δεν πλήρωσε τίποτα. Εμεινε εκτός για δύο παιχνίδια για ψυχολογικούς λόγους. Είχε αποδοκιμασίες στο πρόσωπό του. Ακουσε πολλά και θεωρήσαμε να μείνει εκτός και να δοκιμάσουμε ένα άλλο σχήμα».

Για τις πληρωμές στο ρόστερ: «Υπάρχει μία πολύ μικρή καθυστέρηση. Θεωρώ ότι θα λυθεί άμεσα και είναι μηδαμινή σε σχέση με άλλες ομάδες».

Για την ιστορία με τους τρεις παίκτες και την Νίκη Βόλου: «Είναι πολύ στενάχωρο. Πόσο μάλλον όταν έχει πολλά προβλήματα. Η άποψή μου είναι ότι είναι μη σοβαρό το θέμα. Θέλει όμως μια καλή διαχείριση. Χρειάζονται στήριξη τα παιδιά του Ηρακλή και όσο ανήκουν στην ομάδα θα την έχουν. Αν αποδειχτεί κάτι, θα τελειώσουν άμεσα. Δεν ήταν ό,τι καλύτερο να πάρουν τον Κούγια ως δικηγόρο, όμως ήταν καθαρά δική τους επιλογή που έχει μία λογική. Μας είχαν ενημερώσει, έγινε μία συζήτηση και η απόφαση είναι δική τους. Εμείς σαν Ηρακλής έχουμε νομικό εκπρόσωπο τον Σάκη Ελευθεριάδη».

 

Last modified onΠαρασκευή, 08 Νοέμβριος 2013 17:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep