Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στούπας: «Κάθε ματς φροντιστήριο»

 

Ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών μίλησε για τους στόχους των «πράσινων».

 

 

Ο Γιώργος Στούπας μίλησε μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου και θέλησε να ευχαριστήσει όλα τα στελέχη της ομάδας και να τονίσει πως ο στόχος του Ηρακλή είναι να δώσει μαθήματα πολιτισμού με την παρουσία του στο γήπεδο και έξω από αυτό.

 

«Για όλα όσα περάσαμε το καλοκαίρι με την αβεβαιότητα και την καθυστέρηση στην έναρξη και στην τελική μορφή της κατηγορίας μίλησαν οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές που είναι αρμόδιοι. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως για εμάς κάθε ματς σε αυτή την κατηγορία θα είναι ένα φροντιστήριο. Θέλουμε να δίνουμε μαθήματα πολιτισμού σε κάθε ματς τόσο για τις ομάδες που φιλοξενούμε, όσο και για τους φιλάθλους μας που θα είναι στο γήπεδο. Σε αυτό το ματς παρότι υπήρχε το εργάσιμο της ημέρας είχαμε την στήριξη τους και περιμένουμε ακόμη περισσότερο κόσμο. Στόχος μας είναι να είμαστε αξιόπιστοι και ανταγωνιστικοί σε ένα πρωτάθλημα που συμμετέχουμε για πρώτη φορά».

 

Τσάτσος: «Καλοκαίρι αναμονής»

 

Την αίσθηση πως ο Ηρακλής έπρεπε να είχε σημειώσει ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο που είχε την υπεροχή εξέφρασε ο μέσος της ομάδας των Ψαχνών Σωτήρης Τσάτσος.

 

«Θέλω να ευχηθώ, έστω και αν ξεκινήσαμε τώρα, καλή χρονιά. Περάσαμε ένα άσχημο καλοκαίρι που εύχομαι να μην συμβεί ποτέ πάλι για κανέναν λόγο και σε κανέναν ποδοσφαιριστή. Αυτή η αποχή είναι δύσκολη για κάθε ποδοσφαιριστή και μετά από πάρα πολύ καιρό σταθήκαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θα έπρεπε να είχαμε πετύχει ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο που είχαμε καθολική υπεροχή».

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep