Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Όχι πια πρωτάρηδες...»

 

Σε δεύτερη μοίρα το αγωνιστικό για τον Αντώνη Πριόνα.

 

 

Ο προπονητής του Ηρακλή Ψαχνών, Αντώνης Πριόνας τόνισε πως το σημαντικότερο είναι πως η ομάδα του αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία. «Πριν από δύο χρόνια που ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια ούτε ο πιο αισιόδοξος από εμάς δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα ήμασταν εδώ. Σήμερα ζούμε την μεγαλύτερη στιγμή στην μέχρι τώρα ιστορία του συλλόγου. Θέλω να ευχαριστήσω όλο αυτόν τον κόσμο που μας έχει στηρίξει αυτά τα χρόνια. Χρειάστηκαν  υπεράνθρωπες προσπάθειες για να φτάσουμε μέχρι εδώ».

 

Χαρακτήρισε θετικό το ότι η ομάδα του ξεπέρασε γρήγορα τον ρόλο του πρωτάρη. Ήμασταν πολλοί καλοί στο πρώτο ημίχρονο και είχαμε τον έλεγχο. Οι αναγκαστικές αλλαγές μας έκαναν να χάσουμε το ρυθμό μας. Μίλησα στα παιδιά μέσα στα αποδυτήρια που ήταν στεναχωρημένα γιατί δεν πήραμε τη νίκη. Τους είπα πως θα πρέπει απλά να είμαστε εντάξει στο ραντεβού για το επόμενο παιχνίδι».

 

Ο τεχνικός του Ηρακλή Ψαχνών θέλησε να μιλήσει και για τις φετινές περιπέτειες της κατηγορίας. «Μια παράκληση προς όλους τους ανθρώπους που είναι κομμάτι του. Το ποδόσφαιρο το χαλάμε εμείς οι ίδιοι που μπορούμε να το φτιάξουμε και για αυτό πρέπει να προσπαθήσουμε και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να το αλλάξουμε. Θεωρώ πως αυτή η χρονιά θα είναι ορόσημο γιατί έχουν αλλάξει ριζικά πράγματα στο χώρο».

 

Τι θα μπορούσατε να κάνετε περισσότερο για να πάρετε τη νίκη που αξίζατε;

 

«Δεν μπορείς να απαντήσεις με αν στο ποδόσφαιρο. Καθόρισε την απόδοση μας το ότι χάσαμε δύο παίκτες από τραυματισμούς. Δεν παίζεις με μικρές ομάδες, έχουμε αλλάξει κατηγορία και μπορεί να υπάρχουν ματς που μπορεί να είμαστε καλύτεροι και να τα χάσουμε. Μέχρι το τελευταίο λεπτό ψάξαμε τη νίκη και κάναμε τις ευκαιρίες μέχρι και στις καθυστερήσεις».

 

Μέχρι το τέλος Νοεμβρίου υπάρχουν πέντε ματς. Είναι αγωνιστικός Γολγοθάς και υπάρχουν και απώλειες από τραυματισμούς. Υπάρχει το ρόστερ για να αντέξετε;

 

«Αφού άρχισε το πρωτάθλημα δεν φοβόμαστε τίποτε και θα τα καταφέρουμε αφού όλοι μας έχουμε τη διάθεση να παλέψουμε για τα πάντα. Καμία ομάδα δεν μπορεί να βρει ρυθμό αν δεν έχει παιχνίδια στα πόδια της και εμείς περιμέναμε καιρό για να αγωνιστούμε. Από ότι μου είπαν τα παιδιά που αποχώρησαν δεν έχουν σημαντικά προβλήματα και μάλλον θα είναι μαζί μας μέσα στην εβδομάδα, αφού ο Τσάτος έχει ένα σφίξιμο στο δικέφαλο και ο Παριανός ένα αιμάτωμα από κλωτσιά».

 

Last modified onΣάββατο, 05 Νοέμβριος 2011 02:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep