Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στέκονται στις απουσίες

Πρώτη απώλεια βαθμών για τον Πανηλειακό στη Football League και τώρα οι Πυργιώτες ανασυντάσσονται.

Η «ερυθρόλευκη» ομάδα ηττήθηκε στο Ελ Πάσο από την Καλλιθέα, έβαλε τέλος στο σερί των νικηφόρων αγώνων και πλέον ο Πέτρος Δημητρίου καλείται να προετοιμάσει την ομάδα του κατάλληλα, καθώς την Παρασκευή (25/10) ακολουθεί το παιχνίδι με τον ανεβασμένο ΑΟΧ.
Ο τεχνικός του Πανηλειακού αναγνώρισε ότι η ομάδα του δεν έπαιξε καλά απέναντι στην Καλλιθέα, αλλά στέκεται και στις απουσίες που έπρεπε να ξεπεράσει: «Σίγουρα στο παιχνίδι με την Καλλιθέα δεν μας βγήκε το παιχνίδι και δεν πήγαμε καλά. Είμαστε υποχρεωμένοι να διδαχθούμε από τα λάθη μας, να κοιτάξουμε μπροστά και να προχωρήσουμε. Άλλωστε από την αρχή είχαμε επισημάνει ότι πρόκειται για έναν Μαραθώνιο, που πρέπει να κάνεις τα λιγότερα λάθη, να έχεις διάρκεια και να προσπαθείς συνεχώς.
Δυστυχώς στο παιχνίδι με την Καλλιθέα είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολλά προβλήματα με απουσίες (Κωνσταντινίδης, Σταματής, Καραπέτσας, Λιόσης, Ν’ Τζιοντό), χάσαμε πολύ γρήγορα και έναν ακόμη παίκτη λόγω τραυματισμού (Θωμόπουλος) και γενικά μας πήγαν όλα ανάποδα. Τώρα θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να ανασυγκροτηθούμε και να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις για το παιχνίδι με τα Χανιά, που είναι πολύ καλή και επικίνδυνη ομάδα».

Last modified onΤρίτη, 22 Οκτώβριος 2013 14:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep