Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Η Καλλιθέα θα είναι στην τετράδα»

Ο Πέτρος Δημητρίου μίλησε για τα προβλήματα του Πανηλειακού και τις δυνατότητες της Καλλιθέας.

«Δεν μπορεί να κερδίζεις κάθε Κυριακή, είμαστε μια νέα ομάδα και δεν είμαστε όπως η Καλλιθέα που έχει σε μεγάλο ποσοστό το ίδιο ρόστερ με την περσινή περίοδο. Πιστεύω πως η Καλλιθέα θα είναι από τις ομάδες που θα βρεθούν στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Εμείς έχουμε ξεκινήσει αργά, δεν έχουμε κάνει προετοιμασία όπως πρέπει»

Στα αγωνιστικά προβλήματα που είχε η Καλλιθέα, στο δύσκολο έργο της δημιουργίας ομάδας και το παιχνίδι με τον ΑΟ Χανιά της Παρασκευής αναφέρθηκε ο προπονητής του Πανηλειακού, Πέτρος Δημητρίου.

«Θέλω να δωσω πολλά συγχαρητήρια στην Καλλιθέα, δίκαια κέρδισε το ματς. Εμείς δεν μπορέσαμε να κάνουμε το τέσσερα στα τέσσερα. Ήρθαμε εδώ με βασικές απουσίες για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Με τις ελλείψεις που είχαμε ξεκινήσαμε το ματς και είχαμε ακόμη μια με τον τραυματισμό του Θωμόπουλου που μας έκανε να χάσουμε την ισορροπία μας. Δεν είναι δικαιολογία αυτό, ούτε μειώνει τη νίκη της Καλλιθέας. Συνεχίζουμε και ξέρουμε πως έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς την Παρασκευή με τα Χανιά. Δεν μπορεί να κερδίζεις κάθε Κυριακή, είμαστε μια νέα ομάδα και δεν είμαστε όπως η Καλλιθέα που έχει σε μεγάλο ποσοστό το ίδιο ρόστερ με την περσινή περίοδο. Πιστεύω πως η Καλλιθέα θα είναι από τις ομάδες που θα βρεθούν στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Εμείς έχουμε ξεκινήσει αργά, δεν έχουμε κάνει προετοιμασία όπως πρέπει».

«Σίγουρα βάζει στόχους άλλους όταν ξεκινάς έτσι. Εμείς ξεκινήσαμα από το πουθενά να μαζευτούμε για να παίξουμε στο πρωτάθλημα. Να φτασουμε μέχρι τον Δεκέμβρη έχοντας μόνο δύο δελτία όταν ξεκινήσαμε και κάναμε την ομάδα. Δεν μπορείς να βάλεις στόχους έτσι, παρά μόνο να είσα κοντά στην τετράδα τον Δεκέμβριο και μετά να ενισχυθείς»

Οι τρεις νίκες στα τρια ματς στην αρχή δεν άλλαξαν τους στόχους;

«Σίγουρα βάζει στόχους άλλους όταν ξεκινάς έτσι. Εμείς ξεκινήσαμα από το πουθενά να μαζευτούμε για να παίξουμε στο πρωτάθλημα. Να φτασουμε μέχρι τον Δεκέμβρη έχοντας μόνο δύο δελτία όταν ξεκινήσαμε και κάναμε την ομάδα. Δεν μπορείς να βάλεις στόχους έτσι, παρά μόνο να είσα κοντά στην τετράδα τον Δεκέμβριο και μετά να ενισχυθείς».

Last modified onΔευτέρα, 21 Οκτώβριος 2013 21:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep