Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στο Εμιλέον με Παναιτωλικό

Ο Γιώργος Κούτσης θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τους ποδοσφαιριστές του σε ένα δυνατό φιλικό αγώνα με τον Παναιτωλικό. Ο Γιώργος Κούτσης θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τους ποδοσφαιριστές του σε ένα δυνατό φιλικό αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Ο Φωκικός θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (17:30) την ομάδα του Αγρινίου στο προπονητικό κέντρο, αφού γίνονται εργασίες για την συντήρηση του χλοοτάπητα στο γήπεδο του Αγρινίου.

Η φιλική αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Φωκικό που θα γίνει το Σάββατο το απόγευμα θα διεξαχθεί στο προπονητικό της ομάδας του Αγρινίου και όχι στο γήπεδο της πόλης. Ο τεχνικός του Φωκικού Γιώργος Κούτσης θα έχει την ευκαιρία για μια σημαντική δοκιμή απέναντι στον Παναιτωλικό, ώστε να βγάλει τα συμπεράσματα του για τη συνέχεια και να πάρει μια γεύση από την δυναμικότητα της ομάδας της Άμφισσας και τα σημεία που χρειάζονται βελτιώσεις.

Η φιλική νίκη επί της Λαμιάς με 1-0 έδωσε κάποια δείγματα στον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος δεν θέλησε να επιβαρύνει αρκετά κάποιους ποδοσφαιριστές που υπολογίζει για το βασικό σχήμα του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό.

Last modified onΠαρασκευή, 06 Σεπτέμβριος 2013 21:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep