Νίκη με Θέο ο Φωκικός

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι,που έγινε την Πέμπτη (5/9) στη Γραβιά, ο Φωκικός επικράτησε της Λαμίας με 1-0 χάρη σε εύστοχο πέναλτι του Θέου (φωτ.) στο 83'.

Παρουσία 300 θεατών στη Γραβιά, η ομάδα της Άμφισσας είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ έχασε και σημαντικές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ. Οι Φράγκος και Θέος δημιούργησαν τις περισσότερες ευκαιρίες και μάλιστα στο 30' ο πρώτος, ύστερα από σέντρα του Πεχλιβανόπουλου, αστόχησε μπροστά σε κενή εστία, έπειτα από λάθος έξοδο του Φιρινίδη.

Στο 35' ακυρώθηκε γκολ του Φράγκου, ως οφσάιντ από τον α' βοηθό Ανδρεόπουλο. Η ομάδα της Λαμίας δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά τον Φωκικό, ενώ στο 65', ο Αντωνίου θέλησε να κάνει σέντρα, αλλά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μελισσά.
Στο 90΄ο Γεωργουσόπουλος βρέθηκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ωστόσο έχασε την ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματα για την ομάδα της Άμφισσας. Για τον Φωκικό δεν αγωνίστηκαν οι Καλαγκάνης, Μπούργκος, Ράντι, Λαντζάνο και Ασίγκμπα.

Φωκικός: Μελίσσας, Σταματέρης, Πεχλιβανόπουλος, Πολυχρονάκης, Σιμονιάν, Σκαρίμπας, Άλα, Φράγκος, Θέος, Τζέκος, Γουόρντεν. Έπαιξαν και οι: Κλήμης, Ζαχαρόπουλος, Κυριάκης, Λέσσης, Γεωργουσόπουλος, Καραμπελούσης.

Λαμία: Φιρινίδης, Καραπέτσας, Παπαδήμας, Γόγολος, Μκριτσιάν, Αντωνίου, Κουτρουμάνος, Κόλεφ, Διαμαντίδης, Ζλατκόφσκι. Έπαιξαν και οι: Πάνος, Μαδούρας, Μαλισιώβας, Σπυριδάκης, Ζιάκας, Παπανικολάου, Παπαστεργίου, Τσιλίγκος Καραματσούκης.

Last modified onΠέμπτη, 05 Σεπτέμβριος 2013 21:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep