Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Φαβορί στην... πράξη ο Ηρακλής»

Ο Λάκης Παπαϊωάννου αναφέρθηκε στην κλήρωση του Ηρακλή και σχολίασε το γεγονός ότι η ομάδα του θεωρείται το φαβορί του βορείου ομίλου.

Ο παλαίμαχος άσος του Ηρακλή και ενεργό μέλος της διοίκησης δήλωσε ότι ο «γηραιός» μπορεί να πάρει τρεις εκτός έδρας βαθμούς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην Καβάλα, μίλησε επίσης για την παρουσία του στη διοίκηση και το γεγονός ότι ο Ηρακλής «κουβαλά» τον τίτλο του φαβορί της ανόδου στο βόρειο όμιλο, τονίζοντας ότι πρέπει καθημερινά να το δείχνει στο γήπεδο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λάκης Παπαϊωάννου στον Arena 89,4:

Αρχικά είπε για την κλήρωση που βρίσκει τον Ηρακλή αντιμέτωπο με την Καβάλα: «Με όλους παίζεις και μέσα και έξω. Κάθε αγωνιστική θα λέμε πράγματα στην θεωρία, αλλά όλα φαίνονται στην πράξη. Όταν ξεκινάς εκτός έδρας φυσιολογικά είσαι πιο χαλαρός γιατί όταν ξεκινάς εντός πρέπει να νικήσεις. Έχει τις δυνατότητες ο Ηρακλής στην Καβάλα να πάρει τους τρεις βαθμούς».

Για την δική του παρουσία στην διοίκηση: «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι το πρόγραμμα μου είναι φορτωμένο όμως επειδή υπήρχαν πολλοί άνθρωποι κοντά στην ομάδα και μεγάλη συσπείρωση, δεν θα μπορούσα να μείνω αδρανής. Δεν θέλω να λέω πολλά πράγματα αλλά ο Ηρακλής θα έχει φυσική παρουσία σε όλα τα κέντρα αποφάσεων. Σε ότι με αφορά εμένα έχω μιλήσει με τον Σάββα Κωφίδη αλλά θέλω να μιλάμε λίγο και να κάνουμε πολλά. Όταν λέω ότι θα κάνει αισθητή την παρουσία του ο Ηρακλής θα την κάνει. Θα διεκδικεί το δίκαιο τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Το διάστημα που θα είμαι θα προστατέψουμε την ομάδα και μέσα και έξω. Δεν θέλουμε να γίνονται αδικίες κατά του Ηρακλή. Από εκεί και πέρα πρέπει όλοι να ακολουθήσουν και να βοηθήσουν».

Τι εντύπωση κυριαρχεί στις άλλες ομάδες για τον Ηρακλή με βάση τις συζητήσεις που είχε στην Αθήνα: «Υπάρχει η εντύπωση ότι ο Ηρακλής είναι το φαβορί. Μην λέμε πολλά όμως, γιατί όταν είσαι ψηλά και δεις τους κάτω μπορεί να ζαλιστείς. Ο Ηρακλής είναι Ηρακλής το ξέρουν καλά και θα τους το δείχνουμε καθημερινά».

Last modified onΠέμπτη, 05 Σεπτέμβριος 2013 14:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep