Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παρουσιάζει τη νέα φανέλα

Στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα παρουσιάσει ο Ηρακλής τη νέα του φανέλα.

Το προσεχές Σάββατο (7/9) στο περίπτερο της ΔΕΘ θα γίνουν τα «αποκαλυπτήρια» της νέας φανέλας του «γηραιού». Τα πάντα είναι έτοιμα στη ΔΕΘ για να φιλοξενήσει τον Ηρακλή, ενώ οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται άμεσα τις νέες φανέλες, οι οποίες βρίσκονται ήδη στη Μίκρα.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή:

«Η νέα εμφάνιση του Ηρακλή θα παρουσιαστεί το Σάββατο στο περίπτερο της ομάδας στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Ο Ηρακλής σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρία αθλητικού εξοπλισμού ΝΙΚΕ παρουσιάζει το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στις 8.30 μ.μ. τη νέα φανέλα της ομάδας για τη σεζόν 2013-14 στον χώρο που φιλοξενεί το περίπτερο της ΠΑΕ Ηρακλής 1908 στην ΔΕΘ παρουσία των παικτών της ομάδας, του τεχνικού τιμ και της διοίκησης ενώ παράλληλα ετοιμάζονται εκπλήξεις για τους φίλους της ομάδας που θα μπορούν να προμηθευτούν τη νέα φανέλα της ομάδας αμέσως μετά την παρουσίαση της. Η παρουσίαση είναι ανοικτή για το κοινό και οι φίλοι της ομάδας που θα βρεθούν το Σάββατο στον χώρο του περιπτέρου της ΠΑΕ Ηρακλής θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν και να φωτογραφηθούν με τους παίκτες με τις νέες εμφανίσεις ενώ παράλληλα στον ίδιο χώρο θα μπορούν να προμηθεύονται τις νέες φανέλες της ομάδας και άλλα αντικείμενα που θα διατίθενται».

 

Στα μεταγραφικά, οι διοικούντες την ομάδα αναζητούν τον αριστερό ακραίο επιθετικό. Συζητήσεις με υποψήφιους στόχους γίνονται και αναμένονται εξελίξεις.

Last modified onΠέμπτη, 05 Σεπτέμβριος 2013 13:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep