Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γκόγκιτς: «Δεν το μετάνιωσα»

Ο Σίνισα Γκόγκιτς μίλησε στα «Σπορ του Βορρά» για την αποτυχία ανόδου και το αν συνεχίσει στον Ηρακλή.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε: «Μπήκαμε στη διαδικασία των αγώνων για τα Play Offs με διάθεση να τα δώσουμε όλα για την άνοδο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ήταν καθοριστικό για εμάς το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου και ο τρόπος με τον οποίο χάσαμε σε αυτό. Στη συνέχεια προέκυψαν τα γνωστά προβλήματα με αποτέλεσμα να χάσουμε κάποιους σημαντικούς για την ομάδα ποδοσφαιριστές.
Συζητάμε με τη διοίκηση. Αυτή τη στιγμή θέλω να ηρεμήσω και να σκεφτώ κάποια πράγματα πριν ξαναμιλήσω με τον πρόεδρο. Iσως αυτό να συμβεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Oλο αυτό το διάστημα με τα συνεχόμενα παιχνίδια και την πίεση που υπήρχε δεν είχα τον χρόνο να σκεφτώ σχετικά με το μέλλον μου και αυτό είναι κάτι το οποίο θέλω να κάνω πριν πάρω την όποια απόφασή μου. Αυτό που είπα και στον πρόεδρο είναι ότι χρειάζεται σκληρή δουλειά από τον ίδιο μέχρι και τον τελευταίο υπάλληλο. Η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί με ποδοσφαιριστές και πάνω από όλα χρειάζεται ηρεμία. Τον Ηρακλή δεν τον έμαθα τώρα, γνωρίζω πόσο μεγάλη ομάδα είναι και ποια είναι η ιστορία του, αλλά για να πετύχει χρειάζεται σκληρή δουλειά.
Είναι πολύ ευχάριστο αυτό. Είναι σημαντικό για τον κάθε προπονητή να ακούει τους ποδοσφαιριστές του να μιλούν με αυτόν τρόπο. Μπορεί να μην καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας, αλλά είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία και πιστεύω ότι αυτό φάνηκε στα παιχνίδια που δώσαμε. Δεν το έχω μετανιώσει σε καμία περίπτωση που ανέλαβα τον Ηρακλή. Oπως είπα και πριν ξέρω τι σημαίνει ο Ηρακλής για το ελληνικό ποδόσφαιρο και ποια είναι η δυναμική του. Σίγουρα τα πράγματα θα ήταν καλύτερα για όλους μας αν είχαμε πάρει την άνοδο, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».

Last modified onΔευτέρα, 24 Ιούνιος 2013 02:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep