Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σιατραβάνης: «Πρόδωσαν την ομάδα»

Ο Λαρισαίος μέσος του Ηρακλή, Σάββας Σιατραβάνης, αναφέρθηκε στη φυγή των Ουκάρ, Ισαάκ και Λόπεθ.

Δηλώσεις στο Aθλητικό Metropolis έκανε ο μέσος του Ηρακλή, Σάββας Σιατραβάνης. Αρχικά είπε: «Η χρονιά ολοκληρώθηκε με άσχημο τρόπο, και φυσικά κανείς μας δεν είναι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Φθάσαμε πολύ στο στόχο μας αλλά δεν τα καταφέραμε. Χρειαζόμασταν όπως αποδείχθηκε μία νίκη. Στα πλέι οφ πάντως δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο αν κερδίζαμε έναν αγώνα και φυσικά μετά βγήκαν πολλά στη φόρα. Εγώ δεν μπορώ να πω τι φταίει άλλοι πρέπει να πούνε τι έφταιξε».

Για το αν ο Ηρακλής χρειάζονταν μεγαλύτερη ενίσχυση τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο: «Εγώ ήρθα στην ομάδα τον Ιανουάριο και δεν μπορώ να πω αν όντως χρειαζόταν, αν και ήρθε ο Κιρόφσκι που πέτυχε 12 γκολ τη φετινή χρονιά. Πάντως ο Σταύρος (σ.σ. Βαγγελόπουλος) κάτι παραπάνω ξέρει, αφού είναι από την αρχή στην ομάδα όταν λέει ότι χρειαζόταν περισσότερη ενίσχυση. Εφταιξαν πολλά πράγματα δυστυχώς».

Είπε για τη φυγή των Ουκάρ, Ισαάκ και Λόπεθ: «Είναι παράξενο όταν αφήνεις την ομάδα στα κρύα του λουτρού. Είμαστε ομάδα, πηγαίνουμε όλοι μαζί. Ηταν απόφαση του Ουκάρ να φύγει και δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του, όπως και σε αυτό των Ισαάκ και Λόπεθ. Ναι, μπορεί να θεωρηθεί και προδοσία. Αυτό δεν είναι ομάδα όταν συμβαίνει, αφού όταν ήρθαν οι οπαδοί πήραμε εμείς όλες τις ευθύνες. Αναγνωρίζω την προσπάθειά τους αλλά μένει η τελευταία εικόνα εν τέλει».

Για τη νέα χρονιά επεσήμανε: «Χρειάζονται πολλές αλλαγές, πρέπει να γίνουμε πολύ δεμένη ομάδα, καθώς η Football League απαιτεί διάρκεια. Πρέπει όλοι, διοίκηση, παίκτες και κόσμος να είμαστε ενωμένοι. Ο κ. Γκόγκιτς είναι πολύ καλός προπονητής, φάνηκε και στα πλέι οφ όπου μας έλειπε η τύχη στα δύο πρώτα παιχνίδια. Εγώ έχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο, θα είμαι στην ομάδα και περιμένω τις εξελίξεις».

Καταλήγοντας αναφέρθηκε στα επεισόδια στη Μίκρα: «Δε θέλω να το σχολιάσω αν και πιστεύω ήταν μεγάλο λάθος. Εχουμε ευθύνες και εμείς φυσικά αλλά δεν ξεσπάς με αυτό τον τρόπο. Τι έκανε ο Σταύρος για να τον ξυλοκοπήσουν;».

Last modified onΣάββατο, 22 Ιούνιος 2013 12:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep