Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δίνω τον Παναιτωλικό δωρεάν»

Ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, δήλωσε ότι πλέον δεν εμπνέεται από το ποδόσφαιρο και χαρίζει την ομάδα.

«Εγινε έρευνα στα σπίτια τους και βρέθηκαν κροτίδες που κατασκεύαζαν οι ίδιοι. Είμαι από τους πιο σκληρούς παράγοντες στο κομμάτι των οργανωμένων».

Με δηλώσεις του στο sentragoal ο Φώτης Κωστούλας είπε αρχικά για το συμβάν με τον Σταμάτη Καρρά στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου: «Θα περιμένουμε να δούμε που θα καταλήξει το αυτόφωρο -υπήρξε και τρίτη σύλληψη ενός ατόμου που μοίραζε κροτίδες στην κερκίδα- και θα τους κάνουμε μήνυση. Τα συγκεκριμένα άτομα δεν θέλουμε να ξαναμπούν στο γήπεδο, εφόσον αποδειχτεί ότι είναι υπεύθυνοι. Αν και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι' αυτό. Εγινε έρευνα στα σπίτια τους και βρέθηκαν κροτίδες που κατασκεύαζαν οι ίδιοι. Είμαι από τους πιο σκληρούς παράγοντες στο κομμάτι των οργανωμένων. Οταν καταλάβαμε ότι δεν είχαν όρεξη να βοηθήσουν την ομάδα, τριπλασιάσαμε την τιμή των εισιτηρίων. Από πέντε ευρώ έπρεπε να πληρώσουν 15 για να μπουν στο γήπεδο. Μας είπαν ότι αν δεν κατεβάσουμε τις τιμές, θα μπουν στο γήπεδο με το έτσι θέλω. Και αυτό συνέβη στο πρώτο μας εντός έδρας παιχνίδι φέτος. Εκαναν ντου και μπήκαν...»

«Ηταν αναρχικοί, μια ομάδα 10-15 ατόμων. Πηγαίνουν μόνιμα για φασαρίες όπου συγκεντρώνεται πολύς κόσμος. Θα το δούμε αν θα χτίσουμε ξανά τις πόρτες».

Ακολούθως ο ισχυρός άνδρας των Αγρινιωτών έκανε λόγο για αναρχικούς οπαδούς που προκαλούν τα επεισόδια: «Μας είπαν ότι έφυγαν αυτοί που κάνουν τα επεισόδια. Πρόκειται άλλωστε για άτομα που δεν έχουν την παραμικρή ευαισθησία με την ομάδα. Ηταν αναρχικοί, μια ομάδα 10-15 ατόμων από τα οποία ξεκινούσε πάντοτε το κακό. Οι ίδιοι μετείχαν σε κάθε είδους επεισόδια στην πόλη, που δεν είχαν να κάνουν με τον Παναιτωλικό. Πηγαίνουν μόνιμα για φασαρίες όπου συγκεντρώνεται πολύς κόσμος. Θα το δούμε αν θα χτίσουμε ξανά τις πόρτες. Αν χρειαστεί, θα το κάνουμε» υποστήριξε ο Κωστούλας, που φαίνεται αρκετά κουρασμένος και έτοιμος να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο.

«Είμαι έτοιμος να παραχωρήσω την ομάδα και δεν θέλω ούτε ένα ευρώ. Αμα δείτε κάποιον να ενδιαφέρεται, πείτε μου».

Όσο για τις σκέψεις του από εδώ και στο εξής επεσήμανε: «Οταν ξεκίνησα, νόμιζα ότι έχω τη δύναμη να αλλάξω πολλά. Τώρα πλέον δεν με εμπνέει. Η κρίση του ποδοσφαίρου προηγείται της κρίσης που βιώνει εδώ και κάποια χρόνια η χώρα. Και γίνεται μεγαλύτερη όσο περνάει ο καιρός. Είναι και ηθική κρίση. Είμαι έτοιμος να παραχωρήσω την ομάδα και δεν θέλω ούτε ένα ευρώ. Αμα δείτε κάποιον να ενδιαφέρεται, πείτε μου... Δεν υπάρχουν χρέη. Οποιος αγαπάει τον Παναιτωλικό και θέλει να αναλάβει την ευθύνη, ας έρθει. Συνήθως, βέβαια, όσοι είναι απέξω κάνουν κριτική εκ του ασφαλούς. Κανείς δεν παίρνει την ευθύνη. Σκέφτομαι πάντως ότι στο τέλος κάτι θα γίνει».

Last modified onΤρίτη, 11 Ιούνιος 2013 22:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep