Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Παναιτωλικός για... εκτόξευση

Επιστροφή Στεφανάκου, Ακουάρο και Μελισσά στην αποστολή του Παναιτωλικού.

Ένα ακόμα βήμα για την άνοδο θέλει να πραγματοποιήσει την Τετάρτη (12/6) ο Παναιτωλικός, ο οποίος υποδέχεται στο Αγρίνιο τη Νίκη Βόλου. Με νίκη τα «καναρίνια» θα διατηρηθούν στην κορυφή των πλέι οφ και σε πιθανή ήττα, ή ισοπαλίας του Ολυμπιακού Βόλου στο άλλο παιχνίδι, τότε θα αυξήσουν τη διαφορά τους.

Η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας ποντάρει τόσο στην εξαιρετική φόρμα που βρίσκεται, όσο και στην παρουσία του κόσμου της. Ο τεχνικός Μάκης Χάβος δεν υπολογίζει στους τιμωρημένος Νταμιάν Μπελόν και Γιάννη Ιωάννου, καθώς και στον Σίλβα Τζούνιορ, ο οποίος στο προηγούμενο ματς είδε επίτηδες κόκκινη κάρτα. Απόντες, φυσικά, είναι και οι τραυματίες Γκόλιας, Μπόγιοβιτς.

Αντίθετα στη 18άδα που ανακοινώθηκε συμπεριλήφθηκε ο Τζουσέπε Ακουάρο, ο Πασχάλης Μελισσάς και ο Μανώλης Στεφανάκος, που εξέτισε την ποινή των τριών αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί.

Η αποστολή: Τακίδης, Στεφανάκος, Κούσας, Σμίλτος, Μελισσάς, Ακουάρο, Μπακάκης, Αραμπατζής, Σφακιανάκης, Κουτσοσπύρος, Μουμίν, Ιορδανίδης, Φαβάλι, Καμαρά, Δάρλας, Πασάς, Μεταξούλης, Σίσιτς.

Last modified onΤρίτη, 11 Ιούνιος 2013 21:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep