Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νίκη γιατί χάθηκε

 

Ο Ηρακλής ταξιδεύει στο Πανθεσσαλικό με αποκλειστικό στόχο το τρίποντο στο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου.

Αν θέλει να μείνει σε τροχιά ανόδου ο Ηρακλής, τότε άλλο αποτέλεσμα πλην της κατάκτησης των τριών βαθμών απέναντι στη Νίκη Βόλου την Κυριακή (9/6) δεν πρέπει να σκέφτεται. Ο Γηραιός έχει μείνει καθηλωμένος στην τέταρτη θέση των πλέι οφ με μόλις έναν βαθμό και γι' αυτό απέναντι στους Νικιώτες θα επιδιώξει να νικήσει για να πλησιάσει, κάτω από προϋποθέσεις, την πρώτη θέση.

Στο τρίτο παιχνίδι στον πάγκο των Θεσσαλινικέων ο Σίνισα Γκόγκιτς δεν θέλει άλλη γκέλα και στην εξόρμηση στον Βόλο και δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ουκάρ που παντρεύεται, τον Τάι που χτύπησε σοβαρά στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και τους Αλεξίου, Παπαστεριανό, Θόρια, Βοσνιάδη και Νατσιόπουλο. Αντίθετα επιστρέφουν στη διάθεση του οι Γ. Παληγεώργος και Ντατίδης. Η αποστολή αναχώρησε οδικώς για την πρωτεύουσα της Μαγνησίας και θα διανυκετρεύσει σε ξενοδοχείο του Βόλου.

Η αποστολή: Χουάντερσον, Παπαδόπουλος, Τσερκέζος, Γεωργίου, Λόπεθ, Στεφανίδης, Νατσούρας, Σιατραβάνης, Βουτσιάς, Βαγγελόπουλος, Παληγεώργος Γ., Ισαάκ, Παληγεώργος Χ., Φερνάντεθ, Σουλίδης, Χιονίδης, Κιρόφσκι, Ντατίδης, Σαράφογλου, Σαββίδης.

Last modified onΣάββατο, 08 Ιούνιος 2013 18:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep