Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αυστηρά μέτρα στην Μυτιλήνη

Πανηγυρικές στιγμές θέλουν να ζήσουν στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ολυμπιακό Βόλου οι παίκτες της Καλλονής. Πανηγυρικές στιγμές θέλουν να ζήσουν στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ολυμπιακό Βόλου οι παίκτες της Καλλονής.

Στην ΑΕΛ Καλλονή έχουν επιστρατεύσει κάθε δυνατό μέτρο ώστε να αποφευχθεί οποιοδήποτε επεισόδιο στον τελικό ανόδου με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ειδική φύλαξη για τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος θα ταξιδέψει στην Μυτιλήνη για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση, καθώς και για όλα τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού Βόλου θα υπάρξουν από την αστυνομία, αλλά και τις δυνάμεις της ιδιωτικής ασφάλειας του γηπέδου. Η Καλλονή δίνει τον πιο κρίσιμο αγώνα της ιστορίας της, ο οποίος μπορεί να της εξασφαλίσει το όνειρο της ανόδου στην Super League και φυσικά οι άνθρωποί της δεν θέλουν να υπάρξει καμία αρνητική εξέλιξη.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Μπάμπης Τεννές δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Κριπιντίρη, ενώ ανέτοιμοι είναι οι Γκονζάλες και Καζάκης που έχουν χάσει προπονήσεις τις τελευταίες εβδομάδες. Αντίθετα, επιστρέφουν οι Μανούσος, Σιλιγαρδάκης και Γιώργος Χωριανόπουλος.

Η ζήτηση για τα εισιτήρια είναι πάρα πολύ μεγάλη και το πιθανότερο είναι να εξαντληθούν όλα και την ώρα της αναμέτρησης να μην υπάρχουν προς διάθεση άλλα. Ο Ολυμπιακός Βόλου τελικά δεν πήρε τα 700 εισιτήρια που είχε ζητήσει, ενώ στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας δεν υπήρξε πρόβλεψη για χώρο φιλοξενούμενων οπαδών που μπορεί να ταξιδέψουν στην Μυτιλήνη μόνοι τους.

Last modified onΠαρασκευή, 24 Μάιος 2013 23:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep