Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Η μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία της

Η ΑΕΛΚ δίνει την Κυριακή (26/05) το σπουδαιότερο ματς της ιστορίας της.

Εάν τα προηγούμενα παιχνίδια ήταν... τελικοί, αυτό της 42ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό Βόλου είναι για την Καλλονή... ραντεβού με την ιστορία! Η ομάδα της Λέσβου έπειτα και από την επικράτηση στα Γιαννιτσά κρατά την τύχη στα χέρια της και σε περίπτωση επικράτησης θα πανηγυρίσει την άνοδο στη Super League για πρώτη φορά!

Η κινητοποίηση στις τάξεις των φιλάθλων είναι μεγάλη, καθώς το παιχνίδι αυτό θα πρέπει να είναι υπόθεση όλου του νησιού και θεωρείται βέβαιο ότι στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης δεν θα πέφτει καρφίτσα. Η ΠΑΕ αρνήθηκε να δώσει εισιτήρια στον Ολυμπιακό Βόλου, όμως τα μέτρα θα είναι αυξημένα, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» θα κάνουν το ταξίδι στη Μυτιλήνη.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά προβλήματα, μόνος απών λόγω τιμωρίας θα είναι ο Κριπιντίρης. Οι Μανούσος, Χωριανόπουλος, Σιλιγαρδάκης εξέτισαν και θα βρίσκονται στη διάθεση του Μπάμπη Τεννέ.

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε από την Πέμπτη (23/05) και η ζήτηση δεν έχει προηγούμενο. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: 

«Σήμερα Πέμπτη 09:00-15:30 και 18:00-20:00, Παρασκευή 09:00-15:30 και και 18:00-20:00 και το Σάββατο από τις 11:00-13:30 θα προπωλούνται εισιτήρια για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης. Λόγω αυξημένης ζήτησης ο καθένας δικαιούται να προμηθεύεται μόνο ΕΝΑ (το ατομικό του) ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ. Εισιτήρια μπορείτε να προμηθεύεστε από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ Ελευθερίου Βενιζέλου 5, Μυτιλήνη με την ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ λόγω της προϋπάρχουσας λίστας κράτησης».

 

Last modified onΠέμπτη, 23 Μάιος 2013 17:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep