Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αυλαία με απουσίες

Ο Εθνικός Γαζώρου θα έχει αρκετές απουσίες για το τελευταίο του αδιάφορο ματς με τον Πιερικό την Κυριακή. Ο Εθνικός Γαζώρου θα έχει αρκετές απουσίες για το τελευταίο του αδιάφορο ματς με τον Πιερικό την Κυριακή.

Ο Εθνικός Γαζώρου κλείνει τη σεζόν με αντίπαλο τον Πιερικό σε μια αναμέτρηση που δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά πάλι ο Παναγιώτης Διλμπέρης αναμένεται να δώσει χρόνο σε παίκτες που δεν έπαιξαν σε όλο το πρωτάθλημα.

Αρκετές απουσίες θα έχει για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Πιερικό ο τεχνικός του Εθνικού Γαζώρου. Νίκος Κατσαβάκης και Κώστας Διαμαντίδης είναι τιμωρημένοι και δεν θα αγωνιστούν, ενώ εκτός προπονήσεων τις τελευταίες ημέρες είναι και οι Μιχάλης Γαλακτερός, Θανάσης Γκόγκας που έχουν υποχρεώσεις με την εθνική ενόπλων. Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Γιώργος Σαββίδης και Αντώνης Χαριτίδης και θα διαπιστωθεί στην τελευταία προπόνηση αν θα είναι στη διάθεση του Παναγιώτη Διλμπέρη.

Στις επιστροφές είναι αυτή του Σωτήρη Κωνσταντινίδη που γυμνάστηκε κανονικά, ενώ και ο Κώστας Μουσικάκης που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία έχει πάρει άδεια και υπολογίζεται από τον Διλμπέρη.

Last modified onΠαρασκευή, 24 Μάιος 2013 18:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep