Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τους χαλάσαμε τη γιορτή»

Ο τερματοφύλακας του Εθνικού Γαζώρου, Σπύρος Παπαθανασίου μίλησε για το ματς της Ριζούπολης και τη φετινή χρονιά.

Ο 21 ετών γκολκίπερ παίρνει ευκαιρίες από τον προπονητή του, Παναγιώτη Διλμπέρη και στον αγώνα της Τετάρτης (22/05) με τον Απόλλωνα Σμύρνης ήταν από τους κορυφαίους σε απόδοση. Μία ημέρα μετά φιλοξενήθηκε στην ΕΡΑ Σερρών και μίλησε για το παιχνίδι με την «Ελαφρά Ταξιαρχία», τη φετινή σεζόν, αλλά και την επόμενη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπαθανασίου:

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα:

«Η αλήθεια είναι πως περίμενε διαφορετικά πράγματα ο Απόλλων και τους χαλάσαμε την γιορτή. Υπήρχε αρκετός κόσμος στο γήπεδο, το οποίο είναι και πολύ ωραίο, πρώτη φορά έπαιξα εκεί, αλλά ήταν ήσυχα, δεν δημιουργήθηκαν φασαρίες. Δεχθήκαμε το γκολ στο πρώτο ημίχρονο και αφότου ισοφαρίσαμε ανέβηκε ο ρυθμός, ο Απόλλων πίεζε για να βάλει γκολ αλλά δεν τα κατάφερε».

Για την δική του εμφάνιση και τις ευκαιρίες που παίρνει:

«Έδωσα ό,τι καλύτερο μπορούσα για την ομάδα μου. Κάθε νεαρός θέλει μία ευκαιρία. Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του κάθε ποδοσφαιριστή να δείξει τι μπορεί να κάνει και τι μπορεί να προσφέρει».

Για το κλίμα που υπήρχε:

«Υπήρχε ένα κλίμα, εμείς θέλουμε να βγούμε, θέλουμε τη νίκη και από τον κόσμο, αλλά δεν θα μπορούσαμε να παραδοθούμε αμαχητί».

Για την πορεία του Εθνικού Γαζώρου:

«Ξεκινήσαμε ως νεοφώτιστοι και πολύ καλά. Ήρθε μία περίοδος που δεν μας έβγαιναν κάποια πράγματα. Είναι φυσιολογικό για μία ομάδα χωρίς εμπειρία. Προσπαθήσαμε να μην μας πάρει από κάτω και συνεχίσαμε μέχρι τώρα για να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Για την επόμενη ημέρα:

«Σίγουρα μετά τη φετινή χρονιά το «αύριο» του Εθνικού Γαζώρου θα έχει μεγαλύτερη εμπειρία».

Για τον προπονητή του και για τον εαυτό του:

«Είναι πολύ καλό για ένα νεαρό τερματοφύλακα να έχει προπονητή πρώην τερματοφύλακα. Μπορεί να σε βοηθήσει σε πολλά πράγματα παραπάνω. Ήμουν από πολύ μικρός στον ΠΑΟΚ μέχρι την β΄ ομάδα, πήγα για έξι μήνες στην Καβάλα και είμαι στον Εθνικό Γαζώρου από την Δ΄ Εθνική έχοντας ζήσει την ανοδική πορεία της ομάδας από την αρχή. Από εκεί και πέρα το αύριο για εμένα είναι ο Εθνικός Γαζώρου. Θα μιλήσουμε και είτε θα συνεχίσω λογικά, είτε όχι. Το πρώτο μέλημα είναι ο Εθνικός».

Πηγή: serressport.gr

Last modified onΠέμπτη, 23 Μάιος 2013 18:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep