Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δημητρίου: «Έλειψε ο ρυθμός»

 

Ο τεχνικός του Εθνικού Αστέρα μίλησε για το φιλικό με το Αιγάλεω.

 

 

Προσπάθειες να κλειστεί νέο τεστ, αυτή τη φορά με τον Παναιτωλικό κάνει η ομάδα της Καισαριανής, αφού στο φιλικό με το Αιγάλεω ο προπονητής του Εθνικού Αστέρα, Πέτρος Δημητρίου δεν έβγαλε τα συμπεράσματα που ήθελε.

 

Αναλυτικά ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» δήλωσε: «Σίγουρα η εμφάνιση μας και η γενικότερη παρουσία μας, δεν είχε καμία σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια που δώσαμε. Προσωπικά θεωρώ ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα για την ομάδα μας ήταν το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό, δεν μας βγήκαν οι πάσες και γενικά μας πήγαν όλα «στραβά». Φυσικά υπάρχουν αρκετά ελαφρυντικά, καθώς οι παίκτες είναι κουρασμένοι από τις προπονήσεις, αλλά και την ταλαιπωρία έλλειψης γηπέδου, που μας αναγκάζει να έχουμε καθημερινές μετακινήσεις, ακόμη και για την προπόνηση. Όλα αυτά, σε συνάρτηση με το γεγονός ότι δεν έχουν αρχίσει τα επίσημα παιχνίδια, έχουν κουράσει τους παίκτες, κυρίως ψυχολογικά και δεν τους βοηθάει καθόλου.

 

Ασφαλώς στην συνέχεια θα στρέψουμε όλη μας την προσοχή στην συνολική βελτίωση της ομάδας, υπάρχουν πολλές και αξιόπιστες λύσεις και ασφαλώς θα εμφανισθούμε καλύτεροι στην συνέχεια. Υπάρχουν παίκτες που είναι ακόμη «πίσω» καιαπό την στιγμή που καλύψουν το χαμένο έδαφος η ομάδα θα παρουσιάσει μία ταυτότητα και κυρίως μία καλύτερη εικόνα».

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep