Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ντου» και διακοπή στο Αιγάλεω!

Αδοξο τέλος είχε το φιλικό του Εθνικού Αστέρα.

 

 

 

Για αλλού ξεκίνησε και αλλού πήγε το φιλικό παιχνίδι του Εθνικού Αστέρα στο Αιγάλεω με την ομώνυμη ομάδα. Μερίδα φίλων των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο δέκα λεπτά πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, έχοντας ως αφορμή έναν καβγά με τον γενικό αρχηγό της ομάδας τους, κ. Μηλιώνη. Εντελώς αναίτια όμως, ορισμένοι εξ αυτών κινήθηκαν απειλητικά κατά των παικτών του Εθνικού Αστέρα. Η γενικευμένη σύρραξη ήταν προ των πυλών, ωστόσο ο πρόεδρος του Αιγάλεω, Γιώργος Γιανναράκης με την συνδρομή των ψυχραιμότερων, απέτρεψαν τα χειρότερα, απομακρύνοντας τους οργισμένους οπαδούς από τον αγωνιστικό χώρο. Μετά τα όσα έγιναν και υπό τον φόβο να μην εκτραχυνθεί ξανά το κλίμα, αποφασίστηκε να μην δοθεί συνέχεια στον αγώνα.

 

Στα αμιγώς αγωνιστικά, το ματς δεν είχε ρυθμό και ως το σημείο της διακοπής οι ομάδες ήταν ισόπαλες 1-1. Ο Εθνικός Αστέρας προηγήθηκε στο 14 όταν ο Λουτσιάνο σούταρε με δύναμη, η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι και στην επιστροφή της χτύπησε στο κεφάλι του γκολκίπερ και κατέληξε στα δίχτυα. Η ισοφάριση ήρθε στο 34' όταν ο Κωνσταντόπουλος με υποδειγματική εκτέλεση φάουλ πέρασε την μπάλα πάνω από το τείχος και νίκησε τον Παναγιωτόπουλο.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΙΓΑΛΕΩ : Κουρεπίνης, Ζαφειράτος, Κωνσταντόπουλος, Παπαδόπουλος, Καραγιάννης, Βασιλικής, Τεγούσης Θαν., Τεγούσης Κ., Τζανετάκος, Δουκάκης, Μαστραντώνης. Στην επανάληψη χρησιμοποιήθηκαν και οι Στριμένος, Ελευθεριάδης, Ντελμέκουρας.


ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ : Παναγιωτόπουλος (46 Γκίτκος), Χωριανόπουλοςς (76 Αδαμάκης), Γουσούλης (70 Πασκούλοφ), Καρατζάς, Λαμπρόπουλος (46 Παντίδος), Πασάς (46 Νάστος), Λουτσιάνο (46 Χαϊκάλης), Άντονι (46 Παληγιώργος), Σκαρτσίλας (46 Καούνος), Χανιώτης (70 Ντραγκόλοφ), Μαστρογιάννης (46 Μιχελής)

Last modified onΣάββατο, 08 Οκτώβριος 2011 20:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep