Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Να κρατήσουμε ψηλά τη σημαία»

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης μίλησε για τα αγωνιστικά προβλήματα που ταλαιπωρούν τον Εθνικό Γαζώρου.

Μετά την ήττα (1-0) απέναντι στη Νίκη Βόλου ο τεχνικός της ομάδας των Σερρών δήλωσε: 

«Νομίζω ότι έγινε ένα παιχνίδι που αν μη τι άλλο τιμά και τις δυο ομάδες και όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν, καθώς είδαμε οι ομάδες να αγωνίζονται για τη νίκη και να δημιουργούν εκατέρωθεν προϋποθέσεις και φάσεις μπροστά στις δυο εστίες. Για εμάς νομίζω ότι ήταν καθοριστικό το πρώτο ημίχρονο, αφού βρεθήκαμε τρεις φορές απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και δεν καταφέραμε να σκοράρουμε.

Το δεύτερο ημίχρονο, μας δημιουργούσε προβλήματα, από αυτά τα οποία δεν θέλει ο προπονητής να του παρουσιάζονται, κάποια παιδιά δηλαδή ζήτησαν αναγκαστικές αλλαγές, κι ενώ οι αλλαγές που μπήκαν θέλαμε να έχουν καλύτερη αμυντική συμπεριφορά, υστερήσαμε εκεί. Αντίθετα οι αλλαγές της Νίκης της έδωσαν επιθετική πνοή, έντονη δραστηριότητα και μοιραία ήρθε το γκολ. Ρισκάραμε μετά αρχικά, χάσαμε ευκαιρία με τον Γαϊδαρτζή πιο μπροστά.

Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια, μέσα από πάρα πολλά προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα σχεδόν από την αρχή αυτού του χρόνου. Και προσπαθούμε όσο μπορούμε περισσότερο να κρατήσουμε ψηλά τη σημαία. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και τους ποδοσφαιριστές μου και στους ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, γιατί καμία από αυτές δεν μπήκε στη διαδικασία να γεμίζει την μπάλα μέσα. Αυτή η εικόνα τιμά και τις δυο ομάδες».

Για το πού θα κριθεί η άνοδος και αν μπορεί να κάνει κάποια πρόβλεψη: «Μεγάλη σημασία θα παίξει αυτή τη στιγμή, ποιες ομάδες θα έχουν ποδοσφαιριστές που δεν θα έχουν σημάδια κόπωσης, για να μπορούν οι προπονητές να τους διαχειριστούν και δεν θα έχουν τιμωρίες. Εμένα η Νίκη Βόλου μου αρέσει, μου αρέσει ο τρόπος που παίζει, εύχομαι να είναι στις ομάδες που θα βγουν».

Πηγή: www.sport7.gr

Last modified onΚυριακή, 28 Απρίλιος 2013 20:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep