Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αποδεκατισμένος στο Πανθεσσαλικό

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης μετρά 10 απόντες για τον αγώνα του Εθνικού Γαζώρου με τη Νίκη Βόλου.

Ο τεχνικός της ομάδας των Σερρών σπάνια τη φετινή χρονιά είχε την ευκαιρία να παρατάξει πλήρεις τους «κυανόλευκους». Εξαίρεση, βέβαια, δεν θα αποτελέσει ο εκτός έδρας αγώνας της Κυριακής (28/04) με τη Νίκη Βόλου. Ο Εθνικός Γαζώρου μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Θρασύβουλο θέλει να δείξει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, γνωρίζοντας ότι η αποστολή του είναι δύσκολη απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι αήττητος έπειτα από την αλλαγή προπονητή. Φυσικά, τα προβλήμα είναι και πάλι πολλά.

Οι Γκόγκας, Γεωργιάδης έχουν δηλωθεί να απουσιάσουν λόγω καρτών, οι Μπεκιάρης, Καρυπίδης, Κοσμίδης, Αποστολίδης είναι μόνιμα απόντες, ο Καπίας έχει ενοχλήσεις στη μέση, ο Σαββίδης ταλαιπωρείται από θλάση, ο Ντε Πάουλα κρίθηκε ξανά ανέτοιμος και ο Γαλακτερός είναι στρατευμένος...

Η αποστολή: Βαλσαμάκης, Παπαθανασίου, Κωνσταντινίδης Σ., Μουσικάκης, Ναλμπάντης, Νύρλος, Όμπεντ, Χαριτίδης, Κουκόλης, Μαχαιρούδης, Κατσαβάκης, Γαϊδαρτζής, Διαμαντίδης, Ζυγκερίδης, Κωνσταντινίδης Β., Κομνηνάκης, Μερεσιώτης, Αγγελακάς.

Last modified onΣάββατο, 27 Απρίλιος 2013 15:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep