Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Δεν ρισκάρουν με Λιαπάκη

Στην ΑΕΛ θα προφυλάξουν τον 29χρονο αμυντικό χαφ στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει στις περισσότερες αναμετρήσεις η ΑΕΛ είναι αρκετά. Έτσι και τώρα στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα ο Τίμος Καβακάς πρέπει να διαμορφώσει τα πλάνα του έχοντας ελλείψεις βασικών του παικτών. Ο Μανώλης Λιαπάκης είναι εδώ και καιρό στα... πιτ, ωστόσο το τελευταίο διάστημα δείχνει να είναι σε τέτοια κατάσταση που του επιτρέπεται να αγωνιστεί.
Προκειμένου όμως να μην πάθει υποτροπή, οι άνθρωποι των «βυσσινί» θα προσέξουν για να τον έχουν στη συνέχεια. Το θέμα είναι το εξής: Από τη στιγμή που λείπει ο τραυματίας Πότσι και ο Τσιάρας έχει δηλωθεί για τα παιχνίδια με Πιερικό και Ηρακλή, ο Λιαπάκης θα προστατευτεί με τον Απόλλωνα ώστε να μπει μια και καλή στα παιχνίδια που θα λείπει ο Τσιάρας. 

Στο ματς της Αθήνας ο Καβακάς δεν υπολογίζει ούτε τον Πόνσε που συμπλήρωσε κάρτες στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, ωστόσο στη διάθεσή του θα βρίσκεται λογικά ο Χασομέρης που επιστρέφει από τραυματισμό. 

Το κλίμα που υπάρχει στην ΑΕΛ μετά τη νίκη επί του Ηρακλή Ψαχνών είναι φυσικά πολύ καλύτερο σε σχέση με πριν. Η ομάδα του κάμπου εκμεταλλεύτηκε τα υπόλοιπα αποτελέσματα και ξαναμπήκε στην προνομιούχο επτάδα.

Last modified onΠέμπτη, 11 Απρίλιος 2013 20:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep