Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Ντεμπούτο με πολλές απουσίες

Μετ' εμποδίων η προετοιμασία του Ηρακλή Ψαχνών για το ματς με τον Φωκικό.

Μετά τη γνωριμία του με τους «πράσινους» την Πέμπτη (04/04) το απόγευμα, ο Νίκος Παντέλης συνέχισε την Παρασκευή (05/04) την προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής (07/04) με τον Φωκικό, όπου στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες. Ο ίδιος έχει βγάλει ήδη τα πρώτα του συμπεράσματα σχετικά με τη φυσική κατάσταση που βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές και αναλόγως θα προσαρμόσει το πρόγραμμα, όμως στο ντεμπούτο του έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα απουσιών.

Εκτός του Γέσιτς που θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας, από τον αγώνα θα πρέπει να λείψει λόγω καρτών και ο Χρήστος Μήτσης. Νοκ άουτ λόγω τραυματισμών έχουν τεθεί οι Δήμου, Λιόσης, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Πέδρο Μπαράνκος. Ο Ισπανός είχε απουσιάσει και από το ματς με τον Βύζαντα Μεγάρων.

Η ΠΑΕ παράλληλα, την Παρασκευή (05/04) ανακοίνωσε την πρόσληψη του Παντέλη: Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ηρακλής Ψαχνών ανακοινώνει ότι καθήκοντα προπονητή της ομάδας αναλαμβάνει ο Νίκος Παντελής. Ο Νίκος Παντελής έχει γεννηθεί το 1959 και έχει εργασθεί με επιτυχία στις ομάδες της Κέρκυρας, Καλλιθέας, Ηλιούπολης και Εθνικού Αστέρα, ενώ ως ποδοσφαιριστής αγωνίσθηκε με τις ομάδες του Πανιωνιίου, Αιγάλεω και Αθηναϊκού».

 

Πηγή φωτό: dinataathlitika.gr

Last modified onΠαρασκευή, 05 Απρίλιος 2013 16:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep