Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πρόκληση τα Ψαχνά»

Ο Νίκος Παντέλης στο γήπεδο των Ψαχνών. ΦΩΤΟ:dinataathlitika.gr Ο Νίκος Παντέλης στο γήπεδο των Ψαχνών.

Ο Νίκος Παντέλης είχε την πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Ψαχνών και την Κυριακή θα είναι στον πάγκο για την αναμέτρηση με τον Φωκικό.

Πλέον και επίσημα ο Νίκος Παντέλης είναι ο νέος προπονητής της ομάδας των Ψαχνών και μετά το τέλος της προπόνησης μίλησε για την συμφωνία με την ομάδα της Εύβοιας, αλλά και τους στόχους της στο Ματιές στα Σπορ. Η αρχική συμφωνία είναι μέχρι το καλοκαίρι με δυνατότητα ανανέωσης για τη νέα σεζόν.

«Η συνεργασία μου με την Γλυφάδα τελείωσε την Τετάρτη το βράδυ. Μιλήσαμε με τη διοίκηση των Ψαχνών και θεωρώ πως είναι και για εμένα μια πρόκληση να έρθω και να βοηθήσω την ομάδα. Είναι προσιτός ο στόχος να μπει η ομάδα στα πλέι οφς και από εκεί και πέρα γιατί να μην πάρει και την άνοδο. Γνωρίζω το έμψυχο υλικό, είναι από το καλύτερα που υπάρχουν στην κατηγορία και νομίζω πως όπως στην αρχή ήταν η ευχάριστη έκπληξη, έτσι μπορεί και να συνεχίσει και ξεκινώντας από την Κυριακή να επιστέψει στις νίκες και να μπει στα πλέι οφς».

Η συμφωνία σας είναι μόνο για αυτή τη σεζόν;

«Η συμφωνία είναι μέχρι το καλοκαίρι με την προοπτική να συνεχίσουμε και τη νέα σεζόν. Στο ποδόσφαιρο ξέρετε πως αυτά αλλάζουν και όλα είναι ανάλογα με την πορεία».

Last modified onΠαρασκευή, 05 Απρίλιος 2013 00:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep