Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αποθέωση για την ΑΕΛ

Με αυτοσχέδια πλακάτ υποδέχτηκαν την αντιπροσωπεία της ΑΕΛ οι μαθητές του 14ου και 31ου Δημοτικού σχολείου Λάρισας.

Οι επισκέψεις στα σχολεία συνεχίστηκαν για τη θεσσαλική ομάδα και την Παρασκευή (08/03) ήταν η σειρα των Απόστολου Σκόνδρα, Νίκου Καρανίκα να μεταβούν σε σχολεία της περιοχής, να φωτογραφηθούν με τους μαθητές και να μοιράσουν προσκλήσεις για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Όπως ανέφερε η ΠΑΕ:

«Το «ΑΕΛάρα είσαι μοναδική» αποδεικνύεται – τελικά – ότι δεν είναι μόνο αγαπημένο σύνθημα της βυσσινί εξέδρας, αλλά και εξαιρετικά δημοφιλές μεταξύ των μικρών μαθητών. Με αυτό στα χείλη και με τα αυτοσχέδια πλακάτ στα χέρια υποδέχτηκαν την αντιπροσωπεία της ΑΕΛ οι μαθητές του 14ου και του 31ου Δημοτικού Λάρισας , στη σημερινή καθιερωμένη επίσκεψη της ομάδας μας στα σχολεία της πόλης μας.

ael1

Αποστόλης Σκόνδρας και Νίκος Καρανίκας – συνοδευόμενοι από τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ, κο Λουκά Σάββα και τους εκπροσώπους της συνεργάτιδας εταιρείας μάρκετινγκ “Spirito Group Marketing-Communication” – μοίρασαν αυτόγραφα και προσκλήσεις για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, μίλησαν στους μικρούς τους φίλους και φωτογραφήθηκαν μαζί τους κι έφυγαν παίρνοντας όλη τη θετική ενέργεια που απλόχερα μοίρασαν τα παιδικά χαμόγελα».

ael2

Last modified onΠαρασκευή, 08 Μάρτιος 2013 14:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep