Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ημέρα μνήμης για Μήλο

16 χρόνια συμπληρώθηκαν από τότε που έφυγε από τη ζωή ο Λευτέρης Μήλος.

Η ΑΕΛ δεν ξέχασε τον Βορειοηπειρώτη που ήρθε το 1991 στην ΑΕΛ και αγωνίστηκε με τα «βυσσινί» επί σχεδόν μία πενταετία, καθώς την Παρασκευή (08/03) συμπληρώθηκαν πέντε χρόνια από τον άδικο χαμό του σε τροχαίο δυστύχημα έξω από τη Λάρισα.

Σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ανέφερε:

«Ημέρα μνήμης και συγκίνησης η σημερινή, αφού συμπληρώνονται 16 χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Λευτέρης Μήλος. Βορειοηπειρώτης στην καταγωγή ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΛ το καλοκαίρι του ’91 και επί σχεδόν μια πενταετία άφησε τη δική του σφραγίδα αγωνιζόμενος με τα βυσσινί ως ένα από τους πλέον ταλαντούχους και χαρισματικούς μεσοεπιθετικούς που έχουν φορέσει τη φανέλα με το άλογο στο στήθος, Ατύχησε, όμως, να πέσει στα χρόνια που η ομάδα είχε ήδη ξεκινήσει τη φθίνουσα πορεία της.

Μέχρι το τέλος της σεζόν 1995-96 (με παρένθεση 6 μηνών στον Ηρακλή) κατέγραψε συνολικά 121 συμμετοχές και 13 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τα χρώματα της ΑΕΛ. Έφυγε τα ξημερώματα της 8ης Μαρτίου του 1997 σε ηλικία 31 χρόνων, σε τροχαίο δυστύχημα λίγο έξω από τη Λάρισα, παίρνοντας μια ξεχωριστή θέση στο club του παραδείσου…».

Last modified onΠαρασκευή, 08 Μάρτιος 2013 13:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep