«Σε κακή ημέρα η ΑΕΛ»

  • Written by Βόλος: Μαρία Μοσχονά
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Αιχμές για την απόδοση των παικτών της ΑΕΛ άφησε ο Γιάννης Μάγγος, ο οποίος υποστήριξε ότι μόνο τρεις παίκτες της ομάδας αγωνίσθηκαν όπως έπρεπε.

Ο γυμναστής της ΑΕΛ παρευρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου, καθώς ο Τίμος Καβακάς αισθάνθηκε αδιαθεσία. Έκανε ειδική μνεία στον Αντώνη Τσιάρα, αφήνοντας αιχμές για την όχι πολύ καλή προσπάθεια των υπολοίπων παικτών: «Σε ένα κακό παιχνίδι για εμάς πήραμε ένα βαθμό. Παλέψαμε και κερδίσαμε έναν πόντο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Αντώνη Τσιάρα, ο οποίος είναι ανερχόμενος , νέος και δίνει την ψυχή του. Αν είχαμε άλλλους δέκα σαν τον Αντώνη, θα παίρναμε το διπλό.

Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, να κερδίσουμε και να πάρουμε άλλους τρεις πόντους και να αναρριχηθούμε στη βαθμολογία.

Ο λόγος που η ομάδα βρέθηκε σε κακή ημέρα: «Ήταν πολλοί παράγοντες, αλλά δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω. Είναι σχετικό , για το αν είμαστε ευχαριστημένοι. Αν λάβουμε υπόψη ότι τρία παιδία, παίξανε όπως θέλαμε να παίξουμε, ο ένας ήταν αρκετός. Αν παίζαμε και με τους 14, έτσι όπως θέλαμε, τότε θα θέλαμε τους τρεις βαθμούς. Δεν ήταν σε καλή ημέρα οι παίκτες μας. Κοιτάμε την ομάδα μας».

Ο αμυντικός, Θανάσης Παπαγεωργίου τόνισε: «Το μόνο που θα κρατήσουμε σήμερα είναι το αποτέλεσμα και ο ένας βαθμός. Όπως είπε και ο γυμναστής μας δεν είμαστε καλοί και δεν παίξαμε αυτό που θέλαμε να παίξουμε. Να σκεφτούμε τι λάθος κάναμε και να το διορθώσουμε. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό Βόλου».

 

Last modified onΚυριακή, 03 Μάρτιος 2013 21:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep