Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παθιασμένη ΑΕΛ

Η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Βόλου χωρίς τους Ραπτάκη, Λιαπάκη, Φρανκού, Πόνσε.

Τα προβλήματα απουσιών δεν εγκαταλείπουν τους «βυσσινί» για ένα ακόμα παιχνίδι. Την Κυριακή (03/03) η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει στο Πανθεσσαλικό τον Ολυμπιακό Βόλου και εννοείται ότι θα κυνηγήσει το τρίποντο για πολλούς λόγους. Οι Θεσσαλοί μετρούν δύο διαδοχικές νίκες και τρεις εκτός έδρας με απολογισμό τερμάτων 5-0, οπότε αν διευρύνουν το σερί, όχι μόνο θα εδραιωθούν στην πρώτη τριάδα και θα αφήσουν έξι πόντους πίσω έναν από τους ανταγωνιστές τους, αλλά θα πάρουν την καλύτερη τονωτική ένεση ενόψει της συνέχειας.

Άπαντες κρατούν χαμηλούς τόνους, όμως θεωρούν ότι αν παίξουν με πάθος και δείξουν το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο θα μπορέσουν να φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα από την πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Ο Τίμος Καβακάς θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Ζεκίνια, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές, όπως και τους Σέρεμετ, Σκόνδρα, Χασομέρη, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους. Αντίθετα, εκτός πλάνων έμεινε ο Ραπτάκης, που διανύει το στάδιο της αποκατάστασης, ο ανέτοιμος Λιαπάκης και οι τραυματίες, Φρανκού, Πόνσε. Έτσι, ο τεχνικός της ΑΕΛ είναι αναγκασμένος να προχωρήσει σε αλλαγές στη μεσαία γραμμή.

Η θεσσαλική ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στις εγκαταστάσεις των Δένδρων και ακολούθως ανακοινώθηκε η 19άδα, που αποτελείται από τους: Σέρεμετ, Φιρινίδη, Σκόνδρα, Καρακώστα, Γιώτα, Παπαγεωργίου, Σκούπρα, Παγώνη, Δημόπουλο, Νεμπεγλέρα, Τσιάρα, Πότσι, Μπλέντι, Ζεκίνια, Δεινόπαπα, Χασομέρη, Τσίγκα, Αλεξάντροβιτς, Κρητικό Σ.

Last modified onΣάββατο, 02 Μάρτιος 2013 13:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep