Σταθόπουλος: «Ανώτερη η Καλλονή»

Την ανωτερότητα της Καλλονής παραδέχτηκε μετά το παιχνίδι ο προπονητής του Θρασύβουλου, Στάθης Σταθόπουλος.

Ο κόουτς της ομάδας της Φυλής δήλωσε: «Είχαμε απουσίες, όχι μόνο σε ότι αφορά στην κατάρτιση της ενδεκάδας, αλλά και της αποστολής. Δεν ανατπαοκριθήκαμε στις απαιτήσεις του ματς και η νίκη της Καλλονής είναι δίκαιη. Περιμένουμε τα επόμενα καθοριστικά ματς. Δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε. Και πριν το δεύτερο γκολ η Καλλονή είχε ευκαιρίες. Απλά το γρήγορο τέρμα δεν σου δίνει πλέον το δικαίωμα να διεκδικήσεις».

Σε ερώτηση για την Καλλονή είπε: «Έχει εξαιρετικό ρόστερ. Περισσότερες από δώδεκα ομάδες που βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία ενισχύθηκαν τον Ιανουάριο. Στα μεταξύ τους ματς θα φανεί ποιος θα προβιβαστεί. Είδατε και ο Πανσερραϊκός που με πέντε νίκες ανέβηκε και με δύο ατυχή αποτελέσματα έμεινε πάλι πίσω. Ο πιο σταθερός θα προχωρήσει».

Για την κατάσταση στον Θρασύβουλο: «Τα πράγματα ήταν δύσκολα από την αρχή. Απλά τώρα αρχίζουν να φαίνονται οι διαφορές με τις ομάδες που κινδυνεύουν. Αυτό που πρέπει να διαχειριστώ είναι η δυναμικότητά μας. Παίζουμε με ομάδες που διεκδικούν και οι οποίες βγήκαν ενισχυμένες τον Ιανουάριο. Δεν πρέπει να τρελαινόμαστε όμως. Τα κρίσιμα ματς είναι του «δικού μας» πρωταθλήματος, τον τεσσάρων, πέντε ομάδων που είναι στην ουρά».

Τους παίκτες του Θρασύβουλου εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Στάθης Προβατίδης, ο οποίος είπε: «Προσπαθήσαμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε σήμερα αλλά δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι. Ας μην κρυβόμαστε η διαφορά είναι τεράστια. Η Καλλονή κέρδισε δίκαια. Έχουμε πάρα πολλά προβλήματα. Τώρα πρέπει να κυνηγήσουμε βαθμούς στα επόμενα ματς για να παραμείνουμε στη κατηγορία. Η Καλλονή έχει τέσσερα δύσκολα παιχνίδια και θα φανεί εκεί το τι μπορεί να κάνει. Πέρασα πολύ ωραία όσο ήμουν στη Μυτιλήνη και έχω μόνο φίλους εδώ. Το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι ο Θρασύβουλος. Μακάρι να μείνει στη κατηγορία και να μείνω και γω πολλά χρόνια στην ομάδα, να είμαι κοντά στο σπίτι μου».

Last modified onΚυριακή, 03 Μάρτιος 2013 20:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep