Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Να διακόψει το σερί

Ο Θρασύβουλος θα επιδιώξει να σταματήσει στη Μυτιλήνη το σερί των έξι διαδοχικών εκτός έδρας ηττών.

Η ομάδα της Φυλής βρίσκεται σε απόσταση πέντε πόντων από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά αυτή μόνο ασφαλείας δεν χαρακτηρίζεται. Παρά τα πολλά οικονομικά προβλήματα είναι αναγκασμένη να παλεύει παντού για βαθμούς και το ίδιο θα κάνει την Κυριακή (03/03) στη Μυτιλήνη απέναντι στην Καλλονή.

Οι «πράσινοι» μετρούν πέντε διαδοχικές ήττες και έξι σερί μακριά από τη Φυλή, οπότε στον αγώνα της 25ης αγωνιστικής θα προσπαθήσουν να πάρουν έστω τον πόντο. Βέβαια, θα παραταχθούν με πολλές αλλαγές.

Εκτός πλάνων του τεχνικού, Στάθη Σταθόπουλου βρίσκονται οι τιμωρημένοι Σταυροθανασόπουλος, Μπακάλης, Πλαβούκος, Αρκουμάνης, οι τραυματίες Σύρος, Κακλαμάνος και ο Σούφλας, ο οποίος δήλωσε ασθενής και τη θέση του στην αποστολή πήρε ο Κεϊτά. Αμφίβολοι αν και στην αποστολή είναι οι Σταυριανός, Βασιλείου.

Υπενθυμίζεται η 18άδα που αναχώρησε το πρωί για τη Μυτιλήνη: Σταυριανός, Μαρούλης, Προβατίδης, Πάνος, Βασιλείου, Καλαμιώτης, Σκαμαντζούρας, Τζιωρτζιόπουλος, Σιακαβάρας, Σκόνδρας, Αγκόλι, Βλασόπουλος, Καλογρίδης, Κεϊτά, Σερέπας, Γεωργιάδης, Καλογιάννης, Παπανίκου.

Last modified onΚυριακή, 03 Μάρτιος 2013 12:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep