Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ντάνι... λαμπρός τον οδηγεί

Ο Ισπανός αποτελεί τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του Πιερικού και τον οδηγεί στο δρόμο της παραμονής.

Ένα από τα αναπόσπαστα εργαλεία του φετινού Πιερικού είναι ο Μάρτιν Ντάνι. Ο Ίβηρας στράικερ αποδεικνύει ότι δεν ήρθε για τουρισμό στη χώρα μας, αλλά για να παίξει μπάλα και να σκοράρει. Πειστήριο οι αριθμοί.

Ασφαλώς και η εκάστοτε νίκη για κάθε σύλλογο είναι ομαδική υπόθεση, αλλά με τα γκολ του ο 31 ετών επιθετικός έχει χαρίσει τρίποντα στη «μελανόλευκη» ομάδα. Την αρχή ο Ντάνι έκανε στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου (2-0), στο οποίο έδειξε το δρόμο της νίκης.

Ακολούθησαν τα δύο προσωπικά τέρματα στη νίκη με 2-1 στο ματς με τον Βύζαντα, ενώ σκόραρε και στο 4-0 απέναντι στα Γιαννιτσά (έκανε το 2-0).

Οι Κατερινιώτες έφυγαν με το «διπλό» από την Καβάλα χάρη σε δικό του «τεμάχιο», ενώ τη συχνή του επαφή με τα δίχτυα πιστοποίησε και στη βαριά ήττα (4-1) της ομάδας του στο Πανθεσσαλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Τελευταία... πιστολιά από τον Ανδαλουσιάνο αυτή στο παιχνίδι της Κυριακής (10/2) με τον Γάζωρο. Σκόραρε και έδωσε νέο πολύτιμο τρίποντο στον Πιερικό. Αν συνεχίσει να σκοράρει, τότε η ομάδα της Κατερίνης μπορεί να ελπίζει ότι ο στόχος της παραμονής θα επιτευχθεί, και μάλιστα εύκολα.

Last modified onΔευτέρα, 11 Φεβρουάριος 2013 17:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep