Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Νέα αρχή για τον Πιερικό»

Ο Γιάννης Συμεωνίδης μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση του Πιερικού με τον Εθνικο Γαζώρου. Ο Γιάννης Συμεωνίδης μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση του Πιερικού με τον Εθνικο Γαζώρου.

Ο Γιάννης Συμεωνίδης μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για λογαριασμό του τεχνικού επιτελείου του Πιερικού και έδωσε υπόσχεση για νέα αρχή στην Κατερίνη.

Το κομβικό σημείο του γκολ και τη νίκη που ήρθε μετά από δύο βαριές ήττες για τον Πιερικό, σχολίασε ο Γιάννης Συμεωνίδης.

«Προερχόμασταν από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα και μάλιστα με βαρύ σκορ. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η ομάδα μας να μην βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Έγιναν κάποιες διορθωτικές αλλαγές και ανακατατάξεις στο προπονητικό επιτελείο. Ξέραμε ότι έπρεπε να αντιμετωπίσουμε μια καλή και οργανωμένη ομάδα που έχει έναν νέο και φιλόδοξο προπονητή. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και εμείς βάλαμε γκολ σε ένα καθοριστικό σημείο.

Στο δεύτερο μέρος κρατήσαμε το σκορ με άνεση. Συγχαρητήρια στα παιδιά που είναι οι πρωταγωνιστές και που κερδίζουν τα παιχνίδια. Θέλω να δώσω μια υπόσχεση. Ο Πιερικός κάνει μια καινούρια αρχή και θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς για να πετύχουμε το στόχο που θέσαμε από την αρχή».

Last modified onΚυριακή, 10 Φεβρουάριος 2013 19:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep