«Τώρα αρχίζει ο πόλεμος...»

Ο Γιώργος Βαζάκας τόνισε πως τώρα αρχίζει ο πόλεμος της ανόδου για τα Ψαχνά και το πρωτάθλημα. Ο Γιώργος Βαζάκας τόνισε πως τώρα αρχίζει ο πόλεμος της ανόδου για τα Ψαχνά και το πρωτάθλημα.

Ο Γιώργος Βαζάκας υποστήριξε πως τελείωσε ο πρώτος γύρος που πρωταθλήματος, αλλά τώρα αρχίζει η μάχη της ανόδου.

Ο Γιώργος Βαζάκας τόνισε πως ο Ηρακλής Ψαχνών έκλεισε τον πρώτο γύρο με τρεις βαθμούς περισσότερους από όσους υπολογίσει και τώρα αρχίζει το δεύτερο μισό που σίγουρα θα έχει πιο σκληρά ματς και ανταγωνισμό.

«Κλείσαμε σήμερα ένα κύκλο, εννοώ τον πρώτο γύρο, με μια πορεία που κανένας δεν το περίμενε αλλά εμείς που ζούμε την ομάδα από κοντά ξέρουμε τι προσπάθεια γίνετε, πως λειτουργούμε και γιατί έχουμε βάλει τον πήχη ψηλά. Κάναμε μια ουσιαστική νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο δύσκολο και το καλό είναι ότι η ομάδα δεν έχασε την αυτοσυγκέντρωση της παρά την απώλεια του πέναλτι. Οι παίχτες μου είχαν την ηρεμία στο δεύτερο ημίχρονο, εκμεταλλεύτηκαν επιπλέον την αριθμητική υπεροχή, και φτάσαμε στην νίκη. Αυτό είναι που μετράει για μας, οι τρεις βαθμοί. Έδωσα τα συγχαρητήρια στους παίχτες και θα πρέπει πω ευχαριστώ στον κόσμο για την στήριξη και την υπομονή που έχει για αυτήν την ομάδα.

Παρότι χάσαμε πέναλτι και ο αντίπαλος έπαιξε όπως έπρεπε και έκλεισε τους χώρους, ο κόσμος είχε υπομονή και αυτό θα περιμένουμε στα ερχόμενα παιχνίδια γιατί ...τώρα αρχίζει ο πόλεμος της κατηγορίας. Πρέπει να είμαστε συνετοί και προσγειωμένοι και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι στον Βόλο. Εύχομαι ότι καλύτερο στον Στάθη Σταθόπουλο στην προσπάθεια που κάνει, γιατί ο Θρασύβουλος μπορεί να είναι μία ιστορική ομάδα αλλά έχει πολλά προβλήματα, και που αντέχει. Χρειάζονται και οι άνθρωποι που αντέχουν για να κρατηθούν αυτές οι ομάδες».

Τώρα που τελείωσε ο πρώτος γύρος μπορείτε να πείτε δύο λόγια απολογισμού;

«Από το πρώτο μου παιχνίδι εδώ σας είχα πει ότι αλλάζει η φιλοσοφία της ομάδας. Με την έλευση μου είπα ότι αλλάζουμε τα πάντα μήπως και πετύχουμε το όνειρο. Είχα θέσει ως στόχο τους 35 βαθμούς στο τέλος του πρώτου γύρου και τελικά μαζέψαμε 38, οπότε έχουμε κάτι παραπάνω από επιτυχία. Είμαστε σε καλό δρόμο».

Σας προσέγγισε ο Απόλλων Σμύρνης;

«Δεν δέχτηκα πρόταση και δεν το συζητάω καν να φύγω από τα Ψαχνά. Αυτήν την στιγμή είμαι δεμένος με τα Ψαχνά, όχι μόνο για επαγγελματικούς λόγους, και αισθάνομαι Ψαχνιώτης. Οπότε δεν υπάρχει ούτε ως θέμα συζήτησης. Θα φύγω από εδώ όταν δεν θα μπορώ να δώσω κάτι παραπάνω. Αλλά τώρα θα δώσω την ψυχή μου να πετύχουμε το όνειρο».

Σε ερώτηση του flnews.gr για τα συνεχόμενα δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς που ταλαιπωρούν την ομάδα τόνισε:

«Έχω εμπιστοσύνη στους παίχτες μου όποιος και να παίζει. Δίνουν το 100% και είναι καμικάζι. Έχουν συνειδητοποιήσει ότι ήρθε η ώρα τόσο να δικαιωθούν ι ίδιοι όσο και να πραγματοποιήσουν το όνειρο των Ψαχνών. Οι παίχτες ζουν και αναπνέουν για εκείνη την στιγμή».

Last modified onΚυριακή, 10 Φεβρουάριος 2013 20:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep