Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Νίκη και βλέμμα στο Παγκρήτιο

Ο Ηρακλής Ψαχνών θέλει τρίποντο σε βάρος του Θρασύβουλου και ευνοϊκό αποτέλεσμα στο Παγκρήτιο.

Οι «πράσινοι» είναι ασταμάτητοι από την 3η αγωνιστική. Αποκλειστικός στόχος στην εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (10/02) με τον Θρασύβουλο είναι να ρίξουν την αυλαία του πρώτου γύρου με ένα ακόμα τρίποντο και να διευρύνουν το αήττητο σερί στα 18 ματς. Ο αντίπαλος είναι μεν αδύναμος, αλλά η ομάδα της Εύβοιας γνωρίζει πως πρέπει να δείξει την απαιτούμενη σοβαρότητα για να συνεχίσει την εκπληκτική της πορεία. Φυσικά, το ενδιαφέρον στην εξέδρα θα βρίσκεται και στο Παγκρήτιο, καθώς υπό προϋποθέσεις οι «πράσινοι» μπορούν να μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή ή να μεγαλώσουν την ψαλίδα από την πρώτη θέση.

Ο τεχνικός, Γιώργος Βαζάκας απέκλεισε από την αποστολή τους τραυματίες Μήτση, Μπαράνκος, Σεοταχούλ και Ζαχαράκη. Αντίθετα, επιστρέφει ο Λιόσης από τιμωρία και οι Γέσιτς, Χαϊκάλης που αποθεραπεύτηκαν.

Η αποστολή: Γ. Σικαλιάς, Μπακομήτρος, Ζουλιώτης, Ογιαρμπίντε, Α. Σικαλιάς, Δήμου, Ρούτσης, Ρεπετσάς, Βανγκέλι, Ντελέκος, Σέγκος, Αμέντολα, Πλάτανος, Τόλιος, Λαμπρόπουλος, Γέσιτς, Χαϊκάλης, Μπαλαμπάνης.

Last modified onΣάββατο, 09 Φεβρουάριος 2013 14:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep