Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Παιδιά που ξέρουν να παλεύουν»

Ο Στάθης Σταθόπουλος μίλησε για τα προβλήματα, αλλά και το πάθος των παικτών της ομάδας που παλεύουν για την ομάδα.

Αφού μίλησε για την μεγάλη επιτυχία του Θρασύβουλου, ο προπονητής της ομάδας τόνισε πως θα χρειαστεί στήριξη και μεταγραφές για να αντέξουν στα 25 παιχνίδια που μένουν. «Σημειώσαμε μια πολύ μεγάλη επιτυχία απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο που βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Η διαφορά μας είναι πάρα πολύ μεγάλη σε όλα τα επίπεδα. Η συγκινητική προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά έφερε αυτή την δύναμη και το αποτέλεσμα που πήραμε. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε ακόμη ένα γκολ αν ο Σερέπας δεν βιαζόταν τόσο σε ένα τελείωμα στο πρώτο ημίχρονο και να είχαμε δύο τέρματα διαφορά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο δύσκολα τα δεδομένα, προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε στις αλλαγές τακτικής του κυρίου Μανωλά και είχαμε γρήγορες αντιδράσεις. Φτάσαμε στις 27 Ιανουαρίου, τέσσερις μέρες πριν τελειώσουν οι μεταγραφές. Χάνουμε παίκτες και δεν παίρνουμε.

Εχουμε ακόμη 25 παιχνίδια και θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Τώρα που θα παίζουμε Τετάρτη – Κυριακή ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας και θα αυξηθούν οι απουσίες από τραυματισμούς και κάρτες. Με δυσκολία καταρτίζουμε την ενδεκάδα για κάθε παιχνίδι και τώρα θα γίνουν πιο δύσκολα τα πράγματα.

Τα παιδιά μπαίνουν μέσα και αγωνίζονται με πάθος. Ανεξάρτητα από τη θέση την οποία παίζουν. Καλύπτουμε τα κενά, αφού δεν έχουμε κεντρικό επιθετικό στο ρόστερ. Ζητάμε στήριξη από τη διοίκηση για να μπορέσουμε να παλέψουμε για τη σωτηρία της ομάδας στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep