Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Όσο αντέχει...

Δύο οι απουσίες του Θρασύβουλου στο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου.

Χωρίς τον Σταμάτη Καλαμιώτη που είναι τιμωρημένος και τον Σταύρο Τζιωρτζιόπουλο που είναι τραυματίας θα πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα του για το εντός έδρας παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου ο Στάθης Σταθόπουλος. Ο τεχνικός του Θρασύβουλου, ωστόσο, είναι στην ευχάριστη θέση να έχει εκ νέου στη διάθεσή του τούς Σύρο και Αρκουμάνη, οι οποίοι επιστρέφουν από τιμωρία, όπως και τον Προβατίδη που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Η κατάσταση στην ομάδα της Φυλής έχει φτάσει στο απροχώρητο, πληρωμές δεν έχουν γίνει, αλλά άπαντες περιμένουν ένα ευχάριστο νέο πριν ή μετά το ματς. Την ίδια στιγμη, ασφαλιστική ενημερότητα δεν έχει εξασφαλιστεί και μεταγραφές δεν μπορούν να γίνουν...

Πάντως το ρόστερ των «πράσινων» θα μετρήσει μία ακόμα απουσία, εκτός από εκείνες των Μπέκα, Μουκίδη Ανδρίκου, τα συμβόλαια των οποίων λύθηκαν. Το ίδιο θα γίνει και με τον Ξενοδόχοφ, που αποτελεί ξένο σώμα. Το ραντεβού της ομάδας έχει δοθεί στη Φυλή, περίπου δύο ώρες πριν από το παιχνίδι με τους Βολιώτες, όπου και θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Last modified onΣάββατο, 26 Ιανουάριος 2013 15:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep