Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ήττα από Μανδραϊκό ο Βύζας

 

Ανέτοιμοι οι «κιτρινόμαυροι», έχασαν 2-0 σε φιλικό προετοιμασίας.

 

 

Με μόλις μία εβδομάδα προπονήσεων ήταν λογικό ο Βύζας Μεγάρων να μην εμφανιστεί έτοιμος στην εντός έδρας φιλική αναμέτρηση με τον Μανδραϊκό.

 

Ο Ολιζαντέμπε δεν τροφοδοτήθηκε αρκετά, αφού η ομάδα των Μεγάρων χρειάζεται να βρει τον ρυθμό της και να δουλέψει στην ανάπτυξη. Στις δύο φορές που πήρε την μπάλα στην περιοχή προσπάθησε να απειλήσει. Στο 19' δεν έπιασε καλά τη μπάλα μετά τη μεταβίβαση του Μουστάκη. Στο 29' ο Λίτσης πάτησε την μπάλα στον Μουστάκη που έκανε το γύρισμα και ο Νιγηριανός πολιτογραφημένος Πολωνός επιθετικός αφού γύρισε μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ, αλλά ο Τζουραμάνης έδιωξε σε κόρνερ.

 

Ο Μανδραϊκός άνοιξε το σκορ στο 36’. Ο Νταντάμης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι του Δήμου, ξεγέλασε τον Κοτταρά και κατέληξε στα δίχτυα του. Το 2-0 διαμορφώθηκε από τον Παυλίδη στο 89’

 

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Κοτταράς (46' Μιχελης), Πλάτανος, Αρκουμάνης (68' Φραγκής), Γκούμας (55' Νταντάμης), Χριστοφιλέας (70' Ρωμανίδης), Μωισίδης (68' Γεωργακόπουλος Αθ.), Μουστάκης (30' Ρούσσος), Λίτσης (55' Παυλής), Στρατάκης, Πέτρου (43' Γεωργακόπουλος Ανδ. 75' Γεωργακόπουλος), Ολισαντέμπε (60' Παγώνης).

 

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ: Τζουραμάνης, Παπουτσής (20' Παυλίδης), Μαρκάκης, Χειμωνίδης, Χέλης, Ζουραβλιόφ, Ραπτόπουλος (15' Δήμου, 65' Λιοσάτος), Αλήμπας, Αράπογλου, Τουρνάς, Πετρόφ.

 

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep