Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Διαψεύσεις στον Βύζαντα

 

Οι «κιτρινόμαυροι» υποστηρίζουν ότι ο φάκελός τους είναι πλήρης.

 

 

Την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού περιμένουν στον Βύζαντα Μεγάρων για να διαπιστώσουν εάν θα πάρουν το δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα, ενώ την Τρίτη (20/09) υπήρξε συζήτηση με τα μέλη της ΕΕΑ σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

 

Η ΠΑΕ, πάντως, διέψευσε ότι υφίσταται πρόβλημα με τον φάκελό της και ανέφερε: «Όλοι στην ΠΑΕ Βύζας περιμένουν την επίσημη απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για την συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League, γνωστοποιώντας πως όλα όσα διαδίδουν δημοσιογραφικοί κύκλοι προσκείμενοι κυρίως σε ομάδες που θέλουν να επωφεληθούν, "περί προβλήματος" στον φάκελο του Βύζαντα, αποτελούν μυθεύματα. Μόλις τα πάντα οριστικοποιηθούν επίσημα οι διοικούντες την ομάδα θα προχωρήσουν στην παρουσίαση του ρόστερ που θα πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση στο Δημαρχείο Μεγάρων».

 

Παράλληλα, κοντά στην ΠΑΕ βρίσκεται ο Δήμαρχος Μεγαρέων, Γιάννης Μαρινάκης, ο οποίος έχει δεσμευτεί ότι το Δημοτικό Στάδιο που θα αποτελέσει την ισχυρή έδρα του Βύζαντα θα είναι έτοιμο με την έναρξη του πρωταθλήματος.

 

Σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία, ο Ηλίας Φυντάνης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και το επόμενο τεστ που προγραμμάτισε είναι το Σάββατο (24/09) με τη Θήβα εκτός έδρας.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep