Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αναμονή για Γουόρντεν

Το διεθνές πιστοποιητικό συμμετοχής του Έρικ Γουόρντεν περιμένουν στον Φωκικό.

Αν κι εφόσον το έχουν άμεσα στα χέρια τους, τότε θα δηλώσουν τον Γκανέζο για το παιχνίδι που ακολουθεί, με τη Δόξα Δράμας στην Άμφισσα. Από εκεί και πέρα, η νίκη επί του Βύζαντα, επί ενός αντιπάλου δηλαδή με τον ίδιο στόχο, σημαίνει πολλά για τον Φωκικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος, ο Γιάννης Λουκίνας, ανέφερε στο fokikos.gr: «Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο Βύζας είναι μια ομάδα με την οποία έχουμε ίδιους στόχους. Και για μας στόχος είναι η παραμονή και ό,τι καλύτερο έρθει είναι ευπρόσδεκτο. Έτσι λοιπόν είχαμε πει πως αν παίρναμε σήμερα τους 3 βαθμούς θα λειτουργούσε σαν να ήταν έξι. Και θα ανεβαίναμε βαθμολογικά και θα «κόβαμε» από μια ομάδα με ίδιους στόχους βαθμούς».
Τι σημαίνει το γκολ αυτό για τον ίδιο; «Για κάθε επιθετικό είναι πολύ ιδιαίτερη η στιγμή όταν σκοράρει, νιώθω πολύ ικανοποιημένος, ξέραμε ότι αν κερδίσουμε σήμερα κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό εξασφαλίζαμε την παραμονή μας. Δεν με ενδιαφέρει όμως μόνο να σκοράρω εγώ για να καθιερωθώ στην 11άδα, μετράει πολύ να μείνει η ομάδα στην κατηγορία να πετύχει τους στόχους της».
Ο Λουκίνας είπε ακόμα: «Ο Φωκικός δεν είναι για να πέσει, πιστεύω έκανε μια καλή αρχή σήμερα για να πάει ακόμα καλύτερα. Έχει πολύ δρόμο το Πρωτάθλημα, δεν έχει καν τελειώσει ο πρώτος γύρος και επιπλέον οι διαφορές των ομάδων είναι μικρές».

Last modified onΔευτέρα, 21 Ιανουάριος 2013 16:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep