Δημητρίου: «Επαγγελματική νίκη»

Ο προπονητής του Φωκικού, Πέτρος Δημητρίου ελπίζει ότι το άγχος έφυγε πλέον από τους παίκτες του.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη (1-0) σε βάρος του Βύζαντα Μεγάρων ο Δημητρίου ανέφερε: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Μας επηρέασε και το άγχος που είχαμε, γιατί ξέραμε ότι με τη νίκη αυτή θα κάναμε ένα πολύ μεγάλο βήμα στο θέμα της παραμονής. Το μελλον θα είναι καλύτερο, γιατί δεν θα υπάρχει το άγχος. Ξεφύγαμε εννέα βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμου.

Τα καινούργια παιδιά που τα ρίξαμε στα βαθιά, είναι παιδιά που έχουν κάνει δύο με τρεις προπονήσεις, δεν γνωρίζουν ακόμα καλά τους συμπαίκτες τους, την νοοτροπία της ομάδας μας. Στο δεύτερο το ημίχρονο πήγαμε πολύ καλύτερα σε σχέση με το πρώτο, ανεβάσαμε λίγο την επιθετικότητα και ήμασταν ήρεμοι. Το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό. Πιστεύω ότι κάναμε μία επαγγελματική νίκη. Θέλω να ευχηθώ καλή πορεία στο Βύζα, όπου έχω διατελέσει 3 χρόνια προπονητής. Τώρα ακολουθεί η Δόξα Δράμας. Θα κοιτάξουμε να πάρουμε τη νίκη και να βρεθούμε κοντά στην επτάδα».

Ο Νίκος Θωμόπουλος τόνισε: «Να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Ξέραμε ότι το ματς ήταν πολύ δύσκολο από την αρχή. Τα δώσαμε όλα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν πήγαμε πολύ καλά, αλλά στο δεύτερο ανεβάσαμε ρυθμό και πήραμε το παιχνίδι. Δεν θέλω να σταθώ σε φάσεις, απλά όταν θέλεις ένα παιχνίδι και παίξεις όπως παίξαμε και εμείς στο δεύτερο ημίχρονο, θα το πάρεις. Να πώ και εγώ περαστικά στο Νίκο Γκεμίση και καλό κουράγιο, γιατί απ’ότι μαθαίνω έχει χτυπήσει σοβαρά».

 

Last modified onΚυριακή, 20 Ιανουάριος 2013 18:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep