Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τερατούργημα»!

Ο Μάκης Κατσαβάκης Ο Μάκης Κατσαβάκης

Ετσι χαρακτήρισε τον υποβιβασμό του Ηρακλή στην Football League o Μάκης Κατσαβάκης.

 

Για τον Ηρακλή, το μέλλον του και την προσπάθεια που γίνεται, υπό αβέβαιες συνθήκες σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται, να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό ρόστερ, μίλησε ο Μάκης Κατσαβάκης. Ο τεχνικός του Γηραιού χαρακτήρισε «τερατούργημα» αυτό που συμβαίνει κατά της ομάδας του και ζήτησε την στήριξη των βουλευτών της Κυβέρνησης, της Θεσσαλονίκης, για να δικαιωθεί ο Ηρακλής.


Αναλυτικά όσα είπε ο Μάκης Κατσαβάκης στον «αθλητικό μετρόπολις»:

 

«Μετά από ώριμη κουβέντα με τον πρόεδρο καταλήξανε σε μια θαρραλέα απόφαση, να υπογράψουν ιδιωτικά συμφωνητικά και να παραμείνουν στον σύλλογο. Μόνο ο Γιώργος Κυριαζής, αποφάσισε να μην είναι μαζί μας και μάλλον θα αναχωρήσει για την Αμερική".

 

Εν συνεχεία ζήτησε τη στήριξη των βουλευτών της Κυβέρνησης της Θεσσαλονίκης: «Πιστεύω θα πρυτανεύσει η λογική και θα δικαιωθεί ο Ηρακλής. Πρέπει όμως να δραστηριοποιηθούν και οι βουλευτές της Κυβέρνησης της Θεσσαλονίκης. Εχω ξαναζήσει κάτι ανάλογο με την Καλαμαριά και την υπόθεση Βάλνερ. Αλλά αυτό που γίνεται με τον Ηρακλή, είναι τερατούργημα. Αν συνεχίσω την κουβέντα, πολύ φοβάμαι θα βγάλω οργή και θα με καλέσει ο αθλητικός δικαστής».

 

Για το αν καταφέρει ο Ηρακλής να είναι έτοιμος για τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις σε περίπτωση δικαίωσης, σχολίασε: «Λογικά θα μας δοθεί χρόνος για να κάνουμε μεταγραφές για να φτιάξουμε ένα ρόστερ τουλάχιστον αντάξιο της ιστορίας του Ηρακλή. Θα είναι δύσκολη η προσπάθειά μας. Αλλά θα αποκτήσουμε παίκτες. Υπάρχουν ελεύθεροι παίκτες κυρίως από το εξωτερικό. Υπάρχει ένας κορμός από 7-8 επαγγελματίες. Εδώ θέλουμε την στήριξη του κόσμου του Ηρακλή που είναι δίπλα μας και δείχνει πόσο τεράστιος είναι. Πρέπει να δείξουνε κατανόηση στην ομάδα. Είχαμε κλεισμένες 7 περιπτώσεις παικτών αλλά αλλάξανε τα σχέδια μας».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep