Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παντελή: «Θα δικαιωθούμε»

 

Ο εν δυνάμει πρόεδρος του Ηρακλή υποστήριξε ότι χωρίς πολιτικές παρεμβάσεις ο «γηραιός» κερδίσει τον αγώνα που δίνει.

 

 

Στον τηλεοπτικό σταθμό «Europe 1» φιλοξενήθηκε ο Ανδρέας Παντελή και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο Ηρακλής θα δικαιωθεί τελικά. Αρχικά τόνισε: «Τώρα υπάρχουν πιεστικές ενέργειες εκ μέρους της Ομοσπονδίας για να φέρει προ τετελεσμένου εμάς, αλλά κι άλλες ομάδες. Το έχω ξαναπεί ότι ο δρόμος είναι χωρίς επιστροφή. Τα Πολιτικά δικαστήρια πρέπει να αποδώσουν δικαιοσύνη και αυτό ευελπιστώ ότι θα κάνουν. Δεν είναι μόνο η εκδίκαση θα γίνουν κι άλλες κινήσεις. Καταλυτική ημερομηνία είναι η 20η Σεπτέμβρη, όπου αναμένεται να ξεκαθαρίσουν όλα. Είναι μια σειρά από νομικές κινήσεις για να κατακυρωθούν τα συμφέροντα του Ηρακλή».

 

Για το αν πιστεύει σε ανατροπή των δεδομένων, ο Κύπριος υπογράμμισε: «Δεν μας έχει δικαιώσει καμία αισιοδοξία μέχρι στιγμής. Είναι η τελευταία μας ελπίδα τα Πολιτικά δικαστήρια και θεωρώ ότι δε θα γίνουν παρεμβάσεις. Ο Ηρακλής έως και σήμερα ήταν αβοήθητος. Υπήρξαν πολιτικές παρεμβάσεις υπέρ του Αστέρα Τρίπολης. Πρέπει ο Ηρακλής να βοηθηθεί γιατί να μην… χτυπηθεί».

 

Αναφερόμενος στα πολιτιτικά δικαστήρια, τόνισε: «Η ΕΠΟ δεν με έχει πείσει σε κανένα σημείο. Η λύση θα δοθεί μέσα από τα Πολιτικά δικαστήρια. Έχετε ακούσει κανένα δικαστήριο να κρίνει το άλλο; Η απόφαση θεωρώ ήταν εντελώς σκόπιμη. Ήταν ένα τέχνασμα. Ο κ. Φάκος είπε ότι ήταν αναρμόδιο το Διαιτητικό την ημέρα που κατατέθηκαν τα υπομνήματα, δεν είχε το δικαίωμα». Κλείνοντας, ο Παντελή ρωτήθηκε αν υπάρχει προφορική δέσμευση από τη Σούπερ Λίγκα να σεβαστεί κάθε απόφαση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι στα πρακτικά του δικαστηρίου. Είναι η θέση της Σούπερ Λίγκας. Παραμένει ουδέτερη. Είναι ξεκάθαρη ότι σε περίπτωση που δικαιωθεί ο Ηρακλής θα γίνουν τα παιχνίδια εκ νέου. Ειδάλλως, να υποχρεωθούν να κάνουν αναδιάρθρωση. Τα πράγματα έπρεπε να είχαν προνοηθεί εκ των προτέρων».

 

Τέλος, ρωτήθηκε για τη συνάντηση που είχε με τους παίκτες και απάντησε: «Ο Ηρακλής δεν μπορεί να καταθέσει οποιοδήποτε συμβόλαιο, καθώς έχει στη μέση δικαστική μάχη. Καταλήξαμε και σε μία συμφωνία με τους παίκτες και θα την στείλουμε και στην ΕΠΟ. Είναι προς τιμήν των παικτών να μείνουν στην ομάδα και να μην κοιτάξουν το συμφέρον τους. Όσον αφορά τον Κυριαζή με όλα αυτά που διεξάγονται νιώθει απογοητευμένος. Σκέφτεται ακόμη και να σταματήσει την μπάλα».

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep