Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Δεν θα με φάνε τα λαμόγια»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments
Ο Μιχάλης Ζιώγας τόνισε πως δεν θα  τον φάνε τα λαμόγια από την ομάδα που αγαπά. Ο Μιχάλης Ζιώγας τόνισε πως δεν θα τον φάνε τα λαμόγια από την ομάδα που αγαπά.

Ο Μιχάλης Ζιώγας θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, να μιλήσει ανοικτά για προβλήματα και να ορίσει τις καταστάσεις που αναστατώνουν την ομάδα.

Ο Μιχάλης Ζιώγας δεν θέλησε να κάνει κάποια τοποθέτηση και ζήτησε αμέσως να του γίνουν ερωτήσεις.

Για πιο λόγο σας απέβαλε ο διαιτητής;

«Δεν γνωρίζω το λόγω και ούτε κατάλαβα. Είμαι αυθόρμητος και αυτό που κάνω βγαίνει από μέσα μου. Δε πιστεύω ότι οι αντιδράσεις μου ήταν υπερβολικές».

Πως είδατε το σημερινό ματς;

«Περάσαμε μια εβδομάδα με μεγάλη πίεση αλλά όταν έχεις παίξει σε αυτή την ομάδα γνωρίζεις τη σημαίνει πίεση. Και θέλω να πω και κάτι άλλο. Όχι ρε λαμόγιο μάνατζερ, όχι δε θα με φας από την ομάδα της καρδιάς μου. Με στηρίζει η ομάδα και ο κόσμος ρε λαμόγιο μάνατζερ, αρχιλαμόγιο. Όνομα δεν λέω. Εσείς τον ξέρετε».

Είδαμε σήμερα δύο παίκτες τους Ζουρούδη και Πόνσε να αποδίδουν πολύ καλά. Τι άλλαξε;

«Ο Ζουρούδης είναι ένας παίκτης που ξεκίνησε βασικός με τον Πανσερραϊκό. Δεν ήταν καλός. Με την Επανομή εντός βασικός. Μετά πήραμε τον Τσίγκα ενσωματώθηκε και ο Τσιμπάμπα και είχαμε ένα θετικό σερί νικών. Στο προηγούμενο παιχνίδι πήρα το ρίσκο να χρησιμοποιήσω κάποια νέα παιδιά. Και έχω την απορία γιατί π.χ. δε ρώτησε κανείς μετά τα Ψαχνά ότι ο Δημόπουλος ήταν πολύ καλός. Ο Δημόπουλος ήρθε με οτοστόπ από την Καρδίτσα. Θέλουμε παίχτες που θα αγαπάνε την ομάδα. Και ο Πόνσε και ο Ζουρούδης ήταν καλοί σήμερα».

Παπαϊωάννου, Δημόπουλος και Μάγγος έπαιξαν βασικοί στα Ψαχνά και σήμερα ήταν εκτός αποστολής. Γιατί συνέβη αυτό;

«Η ΑΕΛ έχει ζήσει μεγάλες στιγμές. Ο δρόμος για την επιτυχία αποτελεί μονόδρομο. Θα πρέπει η ΑΕΛ να περπατήσει με αυτό το δρόμο. Ο Παγώνης είναι πιο έμπειρος από τον Δημόπουλο και προτίμησα να τον χρησιμοποιήσω. Και ο Δεινόπαπας είναι πιο έτοιμος από τον Παπαϊωάννου. Εμείς έχουμε στην ομάδα 32 παίκτες. Και στον πάγκο πρέπει να είναι 18. Αναγκαστικά 15 θα μείνουν έξω. Αυτό δεν είναι καλό αλλά έτσι συμβαίνει. Θα πρέπει αυτοί οι παίκτες να βάζουν πάνω από όλα την ομάδα και όχι το προσωπικό συμφέρον τους».

Για την επόμενη μέρα τι να περιμένουμε;

«Θα ηρεμήσουμε σήμερα και ήδη υπάρχει πλάνο για τον αγώνα της Τετάρτης. Εμείς θα χτυπήσουμε και το Κύπελλο. Όλοι μας θα πρέπει να καταλάβουμε ότι δημιουργούμε μια ομάδα με οποιοδήποτε κόστος. Ήταν μια τεράστια νίκη. Η ομάδα πέρασε δύο άτυχα παιχνίδια όπου δεν ήμασταν χειρότεροι. Και σήμερα αυτό τους είπα στα αποδυτήρια όταν χάναμε με 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο έγειρε το γήπεδο».

Μετά το 0-1 η ΑΕΛ έδειχνε ότι το ήθελε πολύ το ματς. Αυτό αποτελεί αλλαγή φιλοσοφίας και στάση δική σας;

«Στο ματς με τον Εργοτέλη ρίσκαρα και έπαιξα με Φρανκού και Πόνσε. Σήμερα ίσως κάποιοι παίκτες να πήρανε περισσότερο χρόνο αφού ρισκάραμε. Αλλά δεν παίζουμε και μόνοι μας. Υπάρχει και ο αντίπαλος. Πριν από 2 μήνες λοιδορούσαν τον Παγώνη, τον Σκόνδρα και τον Ραπτάκη. Και όμως κάποιοι άλλοι παίκτες πέρυσι δεν μπόρεσαν να σηκώσουν το βάρος της ΑΕΛ. Και το σηκώνουν αυτά τα παιδιά φέτος χωρίς να είναι τόσο μεγάλα ονόματα. Σιγά, σιγά και εφόσον υπάρχει η οικονομική δυνατότητα θα κάνουμε το επόμενο βήμα».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep