Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ούτε Μπαρτσελόνα, ούτε Ασπρα Χώματα»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Ο Κώστας Νεμπεγλέρας τόνισε πως η ΑΕΛ έκανε το αυτονόητο, πήρε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζει.

Δείχνουμε πως γινόμαστε μια καλή ομάδα που προσπαθεί σε κάθε παιχνίδι να κερδίζει, είτε εντός έδρας, είτε εκτός έδρας. Ηταν μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς, μέσα σε λίγες μέρες γίναμε άχρηστοι, ενώ είκοσι μέρες πριν η ομάδα ήταν καλή. Δεν γίναμε ούτε η Μπαρτσελόνα, αλλά ούτε και τα Ασπρα Χώματα.

Ο αρχηγός της ΑΕΛ μίλησε στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης και ξεκαθάρισε πως η ομάδα έχει καλά αποδυτήρια και δουλεύει πολύ καλά. «Προσπαθήσαμε μέσα στα λεπτά που διήρκησε το παιχνίδι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης. Είναι δύσκολο όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ, παίζεις στην έδρα σου και ο κόσμος έχει απαιτήσεις από την ομάδα. Εχουν περάσει πολλοί ποδοσφαιριστές από την ομάδα που δεν κατάφεραν να σηκώσουν το βάρος, νομίζω πως αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου.

Δείχνουμε πως γινόμαστε μια καλή ομάδα που προσπαθεί σε κάθε παιχνίδι να κερδίζει, είτε εντός έδρας, είτε εκτός έδρας. Ηταν μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς, μέσα σε λίγες μέρες γίναμε άχρηστοι, ενώ είκοσι μέρες πριν η ομάδα ήταν καλή. Δεν γίναμε ούτε η Μπαρτσελόνα, αλλά ούτε και τα Ασπρα Χώματα.

Οσα ακούσαμε αυτή την εβδομάδα δεν μπορούν να διαλύσουν αυτά που έχουμε. Δεν μπορούμε να τα ισοπεδώνουμε και να ξεχνάμε πως έχουμε φτιάξει πάρα πολύ καλά αποδυτήρια. Προσωπικά σαν αρχηγός με πειράζει πάρα πολύ όταν όλη την εβδομάδα ακούμε δεξιά και αριστερά πως τα αποδυτήρια έχουν χαλάσει.

Ξέρουμε το τι δημιουργούμε από την αρχή της περιόδου, δουλεύουμε πάρα πολύ επαγγελματικά και έχουμε ένα πλάνο πάνω στο παιχνίδι μας. Σίγουρα δεν μπορείς να είσαι καλός σε όλα τα παιχνίδια, αλλά προσπαθούμε τουλάχιστον μέσα από τη δουλειά να γινόμαστε καλύτεροι. Οσα και αν ακούσαμε αυτή την εβδομάδα δεν μπορούν να διαλύσουν αυτά που έχουμε. Δεν μπορούμε να τα ισοπεδώνουμε και να ξεχνάμε πως έχουμε φτιάξει πάρα πολύ καλά αποδυτήρια. Προσωπικά σαν αρχηγός με πειράζει πάρα πολύ όταν όλη την εβδομάδα ακούμε δεξιά και αριστερά πως τα αποδυτήρια έχουν χαλάσει.

Σας διαβεβαιώνω πως έχουμε πολύ καλά αποδυτήρια και αυτό μπορώ να το πω με σιγουριά λόγω της της εμπειρίας μου και από τις ομάδες που έχω περάσει. Είμαστε μια οικογένεια, δουλεύουμε σωστά και αυτό φαίνεται και στα παιχνίδια. Κάναμε το αυτονόητο, κερδίσαμε το παιχνίδι. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και να κοιτάξουμε το παιχνίδι της Τετάρτης του κυπέλλου Ελλάδος».

 

Που αποδίδεις ότι δεν υπήρχε γκρίνια από τον κόσμο μετά το 0-1;

«Και στα προηγούμενα ματς με Εργοτέλη και Ψαχνά ξέραμε ότι μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα, αλλά σίγουρα δεν ήμασταν αδιάφοροι. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο κόσμος όταν βλέπει ότι προσπαθείς το αναγνωρίζει».

Πιστεύεις ότι μπορεί η ομάδα να αντέξει σε ένα μαραθώνιο 40 αγωνιστικών;

«Έχουμε δουλέψει πολύ καλά. Ήμαστε σε καλή φυσική κατάσταση. Σίγουρα μπορεί να υπάρχουν νεκρά διαστήματα αλλά δεν παίζουμε μόνοι μας. Προσπαθούμε πάρα πολύ. Εμείς θέλουμε να παίζουμε καλή μπάλα και να παίρνουμε και το αποτέλεσμα. Κάτι που έγινε σήμερα. Τα παιχνίδια είναι πολλά. Μαζεμένες οι αγωνιστικές. Πρέπει να κάνουμε καλή διαχείριση ώστε να κρατήσουμε την ομάδα σε υψηλό επίπεδο».

Last modified onΣάββατο, 08 Δεκέμβριος 2012 22:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep