Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Αποχωρεί λόγω χρεών

Ρευστή είναι η κατάσταση που υπάρχει στον Βύζαντα μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Ο Κώστας Κοσσυβάκης εξέφρασε τη θέλησή του να αποχωρήσει και για τις ύβρεις που άκουσε από μερίδα οπαδών, αλλά και για ακόμα έναν (πιο σημαντικό) λόγο τον οποίο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε. Την περίοδο αυτή, κατά την οποία έχει αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ, έχει υπογράψει με τον Δημήτρη Τραγκουμανίδη ένα προσύμφωνο μεταβίβασης μετοχών.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού του έδωσε την άδεια να τρέξει την ομάδα, ωστόσο ο έλεγχος των ορκωτών λογιστών δεν έχει ολοκληρωθεί για να μεταβιβαστούν και τυπικά οι μετοχές. Ο Τραγκουμανίδης είχε ενημερώσει τον Κοσσυβάκη ότι τα χρέη δεν είναι πολλά, ωστόσο αυτό που προκύπτει από τον έλεγχο είναι ότι οι οφειλές που προέκυψαν την τριετία 2009-2012 έχουν δημιουργήσει ένα τεράστιο ποσό, το οποίο εξαιρετικά δύσκολα μπορεί να καλυφθεί. Και αυτό τον σπρώχνει προς την έξοδο.

Μάλιστα, την Πέμπτη (29/11) στις 12.00, ο Κώστας Κοσσυβάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του γηπέδου, όπου και θα καταστήσει σαφείς τις προθέσεις του. Ωστόσο όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα συνεχίσει να αποτελεί μέρος του Βύζαντα. Στο αγωνιστικό μέρος, η ομάδα των Μεγάρων είχε ρεπό την Τρίτη (27/11). Εκτός δράσης πραμένει ο Κοκκόλης.

Last modified onΤρίτη, 27 Νοέμβριος 2012 20:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep