Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θα επικρατήσει η λογική...»

Στον Βύζαντα προσπαθούν να συνέλθουν από την ήττα στο ματς με τον Απόλλωνα και από τα όσα ακολούθησαν του παιχνιδιού.

Προβληματισμένη είναι η διοίκηση του Βύζαντα Μεγάρων από τα όσα έγιναν μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα. Κώστας Κοσσυβάκης και Σωτήρης Μαυρονάσιος εξέφρασαν τη θέλησή τους να αποχωρήσουν από την ΠΑΕ και να παραδώσουν τη σκυτάλη, μετά τα υβριστικά σχόλια που άκουσαν. Μέχρι στιγμής τηρούν σιγή ιχθύος και δεν έχει βγει το παραμικρό προς τα έξω, αναφορικά με το τι σκοπεύουν να κάνουν. Ωστόσο κύκλοι της ομάδας σχολίαζαν πως «θα επικρατήσει η λογική και θα μείνουν». Μένει βέβαια να αποδειχθεί κάτι τέτοιο.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης αποτέλεσε το πρώτο χαμένο παιχνίδι του μεγαρίτικου συγκροτήματος εντός έδρας. «Δεν χάθηκε ο κόσμος. Θα πάρουμε αλλού τους βαθμούς που χάσαμε. Μετά τις τελευταίες εμφανίσεις ανέβηκε ο πήχης και γι' αυτό γκρίνιαξε ο κόσμος. Η εικόνα μας στη συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη» λένε στις τάξεις της ομάδας.
Ενόψει του αγώνα με τον Πιερικό στην Κατερίνη, ο Στέλιος Κρητικός θα είναι διαθέσιμος αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Αντίθετα δεν θα είναι παρών ο Χαράλαμπς Κοκκόλης, ο οποίος θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει στο γόνατο.

Media

Last modified onΔευτέρα, 26 Νοέμβριος 2012 19:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep