Ταμπάκης: «Εναντίον… δώδεκα»

Ο Βασίλης Ταμπάκης τόνισε ότι ο Φωκικός πρέπει να μάθει να παίζει εναντίον δώδεκα.

Ο αρχηγός της ομάδας της Άμφισσας είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών και τόνισε:

«Είχαμε σήμερα ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς. Μας το έλεγε ο προπονητής μας κάθε μέρα μετά το ματς με τον Εργοτέλη. Δυστυχώς την πατήσαμε. Πιστεύω ότι ήμασταν πολύ καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το αποτέλεσμα είναι μαγική είκόνα. Μέχρι το 20άλεπτο δεν θυμάμαι τον Ηρακλη Ψαχνών να έκανε κάτι. Δεχθήκαμε το γκολ καθαρά από τη προσωπική ικανότητα του Μάριου. Και από κει και μετά ήμασταν και πάλι καλύτεροι. Δεχθήκαμε δεύτερο γκόλ από στημένο. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος αλλά δεν καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι.

Πρέπει με τον προπονητή μας να δουλέψουμε σε άλλο σύστημα πλέον. Να παίζουμε 11 εναντίον 12. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς αυτό το πράγμα που γίνεται. Τρία σερί ματς, Νίκη Βόλου, Εργοτέλη και σήμερα η διαιτησία δεν μας δίνει καθαρό πέναλτι. Πρέπει να μάθουμε να παίζουμε πλέον εναντίον δώδεκα παικτών.

Έχω προσωπική άποψη γιατί στο πέναλτι είμαι εγώ στη φάση. Περνάω τον τερματοφύλακα με ένα τρίκ πεντακάθαρα είναι πέναλντι και κόκκινη κάρτα στο 75’ και αντί για αυτό παίρνω εγώ κίτρινη. Να ευχηθώ καλή πορεία στον Ηρακλή Ψαχνών, να επιτυχει τους στόχους του και εμείς συνεχίζουμε. Έχουμε δύσκολη συνέχεια».

Last modified onΚυριακή, 25 Νοέμβριος 2012 23:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep