«Δεν υπάρχει... Φωκικάκος»

Ο Πέτρος Δημητρίου δεν μπορούσε να εξηγήσει πώς ο Φωκικός έχασε το ματς από τον Ηρακλή Ψαχνών.

Αναλυτικά δήλωσε:
«Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος γιατί σήμερα ο Φωκικός δεν άξιζε να χάσει το παιχνίδι , σε καμία περίπτωση. Είμαι εδώ 10 μέρες και προχθές στο πρώτο μου παιχνίδι στον Εργοτέλη, τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής. Ούτε καθυστερήσεις κάναμε όπως είπανε. Οι παίκτες που έπεσαν κάτω είναι αυτοί οι παίκτες που δεν έπαιξαν σήμερα, ο Σκαρίμπας με τον Εσόνο.

Ήρθαμε σε αυτό το παιχνίδι για να δώσουμε χαρά στον κόσμο και σιγά-σιγά να φτάσουμε την ομάδα εκεί που είπαμε. Εμείς δεν πάμε να σωθούμε. Εμείς πάμε να κάνουμε κάτι καλύτερο για την ομάδα αυτή. Σήμερα ο Φωκικός έχει αδικηθεί 100% από το αποτέλεσμα.
Εγώ πιστεύω ότι μία φάση που έγινε γύρω στο 20’ –ξεχαστήκαμε στην περιοχή-, και μία φάση το δεύτερο ημίχρονο από ένα στημένο ήταν οι φάσεις των Ψαχνών και βρεθήκαμε να χάνουμε με 2-0. Μία ομάδα που δεν μας πίεσε καθόλου και δεν κινδυνέψαμε ποτέ.

Αδικείται ο Φωκικός από το αποτέλεσμα και δεν το λέω για να μειώσω τη νίκη του Ηρακλή. Τους δίνω συγχαρητήρια γιατί είτε έτσι είτε αλλιώς κέρδισαν το παιχνίδι. Η πραγματικότητα που πρέπει να πω εγώ σαν προπονητής που είμαι, είναι ότι στις 10 μέρες που είμαι εδώ προσπάθησα να αλλάξω την νοοτροπία-και κάποια παιδιά δεν έχουν αλλάξει ακόμα νοοτροπία. Δεν φοβηθήκαμε το παιχνίδι σε καμία περίπτωση. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε άμυνα με τρία άτομα ζώνη μόνο. Τρία άτομα μόνο με τέσσερις επιθετικούς και τρία χαφ και δεν κινδυνέψαμε ποτέ. Θέλω να σταθώ πάλι στην περίπωση αυτή. Χάσαμε 2 πόντους γιατί δεν δόθηκαν δύο πέναλτι.

Δεν θελω να μιλάω για διαιτησία αλλά ήταν ξεκάθαρο, έφευγε ο παίκτης μόνος του. Όταν εγώ έχω 17 τελικές από αυτά που σημειώνουμε και τα Ψαχνά έχουνε τρείς και παίρνουν το παιχνίδι…..Τι να πώ; Ότι και να πω θα πουνε ότι ο Δημητρίου τα λέει αυτά γιατί θέλει να δικαιολογηθεί. Όμως είναι η πραγματικότητα. Σήμερα ο Φωκικός ήταν καλύτερος καθ’όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Η προσπάθεια που έγινε από τα παιδιά μέχρι το 95 ήταν συγκλονιστική. Κάποια στιγμή με το άγχος της πίεσης παίξαμε λίγο ανορθόδοξα. Είχαμε τρία παιδιά έξω που λείπουν από την ομάδα ο Μπουλούλης, ο Σκαρίμπας και ο Εσόνο και λείπουν γιατί το βάθος μας αυτή τη στιγμή δεν είναι όπως πρέπει να είναι. Τους έχουμε ανάγκη.

Ο Φωκικός κάθε παιχνίδι παίζει για να κερδίζει, είτε μέσα είτε έξω είναι το παιχνίδι. Σήμερα ο Φωκικός ήταν άτυχος και γι’αυτό είμαι πολύ στεναχωρημένος. Πιο πολύ στεναχωρήθηκα για τον κόσμο του Φωκικού. Ήθελα να του δώσω χαρά, γιατί η ομάδα πριν έρθω εγώ είχε εντός μόνο μια νίκη με τα Γιαννιτσά. Συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά και δεν μπορεί ο Φωκικός να είναι «Φωκικάκος»¨και δεν μπορεί ο Φωκικός να παίζει για τη σωτηρία του. Αυτό το είπα από την πρώτη μέρα και δεν θέλω καμία πίστωση χρόνου σε αυτά που λέω. Συγχαρητήρια στο Γιώργο και στα Ψαχνά».

Last modified onΚυριακή, 25 Νοέμβριος 2012 19:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep